• Nederdraad v.5 We will fall with the door in the house
    5,444 replies, posted
"ik vind het kut dat jullie lol hebben dus ik ban jullie" -- facepunch
Pak de fakkels, nederdraad revolutie.
Gerrit's wachtwoord is 12345
[QUOTE=Dave_Parker;43425208]Gerrit's wachtwoord is 12345[/QUOTE] Ik geloof hier helemaal niks van.
[QUOTE=Dave_Parker;43425208]Gerrit's wachtwoord is 12345[/QUOTE] [img]http://novaember.com/s/326608371.png[/img] liegenaar
[QUOTE=Teddybeer;43419448][video=youtube;gvdf5n-zI14]http://www.youtube.com/watch?v=gvdf5n-zI14[/video][/QUOTE] Uh ja echt wel? 'iiiiiiiiiisi' heeft helemaal geen bind in je prepared statement. Je eerste bind is population=? dus dan kan je daar niet een beetje 'iiiiiiiiiisi' in gaan gooien terwijl je 2e bind parameter $population is..
Dat is gewoon een nee. Bron: zelf uit geprobeerd.
Wachtwoord was 12345 [img]http://www.republikanisme.nl/plaat.jpg[/img] [editline]5th January 2014[/editline] ggwp [img]http://puu.sh/6aEIM.png[/img]
had zo'n gast dumb gerate omdat hij continu z'n eigen thread zat te bumpen in rust forum [img]http://novaember.com/s/628355986.png[/img] :')
Oog om oog enzo
[QUOTE=mobrockers;43426354]Uh ja echt wel? 'iiiiiiiiiisi' heeft helemaal geen bind in je prepared statement. Je eerste bind is population=? dus dan kan je daar niet een beetje 'iiiiiiiiiisi' in gaan gooien terwijl je 2e bind parameter $population is..[/QUOTE] Het kan wel zijn dat hij gewoon vergat die binding erin te gooien, maar dan hoeft er natuurlijk niet rondgegooid te worden met nope.avi.
[QUOTE=eternalflamez;43428958]Het kan wel zijn dat hij gewoon vergat die binding erin te gooien, maar dan hoeft er natuurlijk niet rondgegooid te worden met nope.avi.[/QUOTE] ga niet huilen
[QUOTE=eternalflamez;43428958]Het kan wel zijn dat hij gewoon vergat die binding erin te gooien, maar dan hoeft er natuurlijk niet rondgegooid te worden met nope.avi.[/QUOTE] Nope die was voor jouw eerste post er al uit. En hoi ook weer thuis.
[QUOTE=eternalflamez;43428958]Het kan wel zijn dat hij gewoon vergat die binding erin te gooien, maar dan hoeft er natuurlijk niet rondgegooid te worden met nope.avi.[/QUOTE] Mysql doet hem raar doen, dit is dat eerste ding: [img]https://dl.dropbox.com/u/5483751/Photos/2014-01-06_06-58-46.png[/img]
[IMG]http://puu.sh/6bR7C.png[/IMG] Godver tering. Hij was de enige persoon die ik kon vinden die precies dezelfde monitor als ik nu had aanbood. En dat voor een miezerige 85 euro. Laatste moment wilt hij hem toch houden. Verdonk :v:
[QUOTE=darth-veger;43439499][IMG]http://puu.sh/6bR7C.png[/IMG] Godver tering. Hij was de enige persoon die ik kon vinden die precies dezelfde monitor als ik nu had aanbood. En dat voor een miezerige 85 euro. Laatste moment wilt hij hem toch houden. Verdonk :v:[/QUOTE] Sowieso weer zo'n contactvreesmensje.
Dit is dus het nadeel van om 8 uur gaan slapen.
Zat Utopia te kijken toen plotsling die zwerver even een gezicht trok :v: [IMG]http://i.imgur.com/N3ny5Cn.gif[/IMG]
[QUOTE]Een groep van [B]vijftien diverse mensen[/B], de pioniers van onze tijd, zeggen hun huidige leven vaarwel.[/QUOTE] [IMG]https://dl.dropboxusercontent.com/u/4237780/gif/Y3gYRh.gif[/IMG] Spoiler: [IMG]http://i.imgur.com/QnCrqHT.jpg[/IMG]
[QUOTE=Teddybeer;43453851][IMG]https://dl.dropboxusercontent.com/u/4237780/gif/Y3gYRh.gif[/IMG] Spoiler: [IMG]http://i.imgur.com/QnCrqHT.jpg[/IMG][/QUOTE] Nouja ze beginnen ook met niks dus het is inderdaad holbewoner-achtig. Vindt het nog verassend leuk om ze te volgen via de livestream camera's. [url]http://www.utopiatv.nl/home[/url] [editline]7th January 2014[/editline] Heh, op de stream zit iedereen te huilen het saai is omdat ze slapen.
Zie er maar twee die redelijk een kans maken. En dan heb je nog zulke elementen. [QUOTE]Hij vindt dat er in Utopia geen leider moet komen. Die geeft alleen maar het plafond van de groep aan en dan kan je niet groeien. Liever ziet Rienk een dienaar. Die geeft de bodem van de groep aan en vandaar uit kan je bouwen. ... Hij vindt niet dat er geld verdiend moet worden in Utopia, maar begrijpt best dat de anderen dat wel belangrijk vinden.[/QUOTE] [QUOTE]Om geld te verdienen wil Vanessa overal meehelpen en ze denkt dat ze goede ideeën kan aandragen.[/QUOTE] [QUOTE]Ruud staat graag in het middelpunt van de belangstelling en wil zich graag opwerpen als leider in Utopia.[/QUOTE] [QUOTE] Regels vindt hij niet echt nodig, maar van fysiek geweld is hij niet gediend.[/QUOTE]
waar kan ik utopia in 1080p kuiken? kan hem nergens vinden :( [editline]8th January 2014[/editline] Wacht, Het is gewoon in nederland en het zijn vrijwel allemaal b acteurs..... Jammer... [editline]8th January 2014[/editline] LOL een hologram :suicide: [editline]8th January 2014[/editline] Hahahaha het eerste waar een van die gozers aan denkt "Moet je de pil niet meenemen" :v: [editline]8th January 2014[/editline] man man man wat slecht :')
Rienk vindt het democratische gedoe van lijstjes (en democratie) maken maar niks, dadelijk staat er niet op een lijst wat het team echt nodig heeft. A) Als het zon puik idee was, waarom zet jij het er niet op of zorg dat de groep er van af weet. B) Je zou bijna zeggen dat als niemand het op een lijstje zet, het misschien totaal niet nodig is. C) Klinkt handig om gewoon je zin door te drammen nadat alle stemmen zijn geteld. [IMG]https://dl.dropboxusercontent.com/u/4237780/sa/emot-frogout.gif[/IMG] Vind het redelijk hilarisch dat de zwerver op zijn blote voeten voor het maken van een WC is.
wie?
[url]http://www.utopiatv.nl/participant/detail/45/rienk-x[/url]
ik kijk geen utopia. Ik vind het maar overgehypde zijkzooi
[QUOTE=Mega1mpact;43475349]ik kijk geen utopia. Ik vind het maar overgehypde zijkzooi[/QUOTE] Was er hype voor dan?
Kan niet wachten tot Utopia keihard faalt.
BMW gekocht voor ombouwen naar circuit auto, Heb nu meer geld verdiend met het verkopen van onderdelen ervan dan dat hij heeft gekost, En ik heb de belangrijkste dingen nog waar ik heb voor heb gekocht :v:
[IMG]http://i.imgur.com/ByWq3Qq.png[/IMG] Goed gespeeld google.
Sorry, you need to Log In to post a reply to this thread.