• Nederdraad v.5 We will fall with the door in the house
    5,444 replies, posted
wanneer komt ie uit
[QUOTE=Teddybeer;46338146]Zit je dadelijk met een kut DK2 met amper support wanneer de consumenten versie uitkomt die in alle manieren beter is.[/QUOTE] Nee hoor, Heb zelf een DK1 en er is rete veel voor. Ik maak soms ook vanalles voor mezelf met unreal dus dat is 't probleem niet.
[del]hoe duur is een DK2 en waar kan je m kopen[/del] 276 euro
[QUOTE=Mega1mpact;46338261]hoe duur is een DK2 en waar kan je m kopen[/QUOTE] bestelle voor +/- 370 euro en tiefus lang wachten, of 2e hands via tweakers voor 400-500 [editline]26th October 2014[/editline] [QUOTE=Mega1mpact;46338261][del]hoe duur is een DK2 en waar kan je m kopen[/del] 276 euro[/QUOTE] + import en overheid_die_je_in_je_kont_wil_neuken_belasting
[QUOTE=Strontboer;46338277]bestelle voor +/- 370 euro en tiefus lang wachten, of 2e hands via tweakers voor 400-500 [editline]26th October 2014[/editline] + import en overheid_die_je_in_je_kont_wil_neuken_belasting[/QUOTE] Ik heb mijn DK2 hier naast me liggen. Totaalprijs was 490 US dollar.
Ik hoop dat ze de CV1 hier beschikbaar maken zonder hem te hoeven importeren, fuck importbelasting.
[QUOTE=SweetSwifter;46341400]Ik heb mijn DK2 hier naast me liggen. Totaalprijs was 490 US dollar.[/QUOTE] ik geef je er 400 euro voor
[QUOTE=SweetSwifter;46341400]Ik heb mijn DK2 hier naast me liggen. Totaalprijs was 490 US dollar.[/QUOTE] Als je em een paar dagen niet gebruikt zou ik hem dan eens mogen lenen/huren? Uiteraard wil ik wel borg betalen dan. Zou hem graag een keer willen uitproberen om te kijken hoe veel verder ze zijn tegenover de DK1. [editline]27th October 2014[/editline] Reactie op de aankondiging van de Galaxy S5 die tegen water kan. [img]http://i.imgur.com/5dwc5fz.png[/img] Rara wat mijn vriendin net te horen heeft gekregen bij die homo's van Dynafix. "waterschade geconstateerd" hufters
[QUOTE=Mega1mpact;46342903]ik geef je er 400 euro voor[/QUOTE] Helaas, ik verkoop hem niet. [QUOTE=Strontboer;46343405]Als je em een paar dagen niet gebruikt zou ik hem dan eens mogen lenen/huren? Uiteraard wil ik wel borg betalen dan. Zou hem graag een keer willen uitproberen om te kijken hoe veel verder ze zijn tegenover de DK1.[/QUOTE] Ik gebruik hem momenteel om games voor te ontwikkelen. Wel ben ik heel December in het buitenland. Als je de DK2 wilt lenen/huren, dan kan dat misschien wel, maar ik doe hem liever niet op de post.
[QUOTE=SweetSwifter;46344523]Helaas, ik verkoop hem niet. Ik gebruik hem momenteel om games voor te ontwikkelen. Wel ben ik heel December in het buitenland. Als je de DK2 wilt lenen/huren, dan kan dat misschien wel, maar ik doe hem liever niet op de post.[/QUOTE] Als ik hem dan in December zou kunnen lenen gedurende de periode dat je weg bent zou dat echt tof zijn. Ik kan hem door heel 't land ophalen. Snap wel dat je de post niet zo vertrouwd. Van wanneer tot wanneer ben je weg? En wat wil je er eigg voor hebben? (en hoeveel borg)
[QUOTE=Strontboer;46344575]Als ik hem dan in December zou kunnen lenen gedurende de periode dat je weg bent zou dat echt tof zijn. Ik kan hem door heel 't land ophalen. Snap wel dat je de post niet zo vertrouwd. Van wanneer tot wanneer ben je weg? En wat wil je er eigg voor hebben? (en hoeveel borg)[/QUOTE] Qua borg zat ik de denken aan wat ik er voor heb betaald in totaal, zo'n 385 euro. Als je dat kan dekken, dan mag je hem van mijn part wel gratis lenen, zolang ik hem schoon en krasvrij terug krijg. Ik ben weg van 5 December tot 2 Januari.
[QUOTE=SweetSwifter;46344596]Qua borg zat ik de denken aan wat ik er voor heb betaald in totaal, zo'n 385 euro. Als je dat kan dekken, dan mag je hem van mijn part wel gratis lenen, zolang ik hem schoon en krasvrij terug krijg. Ik ben weg van 5 December tot 2 Januari.[/QUOTE] Zou tof zijn, borg is geen probleem. Dan krijg je van mij 'n kratje bier. Ik PM je tegen die tijd dan wel ff.
Haha, bier drink ik niet. Doe maar een flesje rum. Ik kom op een vrijdag weer terug, dus als je hem in het weekend de twee dagen erna terug kan brengen dan is het helemaal top.
[QUOTE=Mega1mpact;46342903]ik geef je er 400 euro voor[/QUOTE] Ik heb er een te koop, 450 euro, wel pas december beschikbaar. [sp]grapje :V[/sp]
[QUOTE=Strontboer;46344747]Ik heb er een te koop, 450 euro, wel pas december beschikbaar. [sp]grapje :V[/sp][/QUOTE] Wel een echte Morgan geven als rum.
Mag ik dan even langskomen om ook er even mee te spelen?
December Nederdraad LAN @ Strontboer
[QUOTE=Mega1mpact;46345719]Mag ik dan even langskomen om ook er even mee te spelen?[/QUOTE] Als SweetSwifter het goed vind, dan vind ik 't best. Biertje staat klaar. [editline]28th October 2014[/editline] Over LAN gesproken, Ik gaat begin volgend jaar verhuizen. Naar een huis met bedrijfspand of naar een ander huis en dan los een bedrijfspand huren. Hoe dan ook ga ik dan wel een lan houden voor de mensen hier in Nederdraad.
Zolang de DK2 bij Strontboer blijft en niet weer aan andere word uitgeleend dan vind ik het best. Pas alleen heel goed op als iemand hem opzet die ook een bril draagt. Één van de meest veel voorkomende klachten over het apparaat is dat de lenzen extreem snel bekrassen. Ik heb zelf simpelweg iedereen gevraagd de bril af te doen die 'em wilde proberen. En als je dan een LAN doet, doe het dan niet terwijl ik in 't buitenland zit. :v:
Nederdraad LAN event poging nummer 7 al. :v:
7 maal is scheepsrecht hè
[QUOTE=SweetSwifter;46349700]Zolang de DK2 bij Strontboer blijft en niet weer aan andere word uitgeleend dan vind ik het best. Pas alleen heel goed op als iemand hem opzet die ook een bril draagt. Één van de meest veel voorkomende klachten over het apparaat is dat de lenzen extreem snel bekrassen. Ik heb zelf simpelweg iedereen gevraagd de bril af te doen die 'em wilde proberen. En als je dan een LAN doet, doe het dan niet terwijl ik in 't buitenland zit. :v:[/QUOTE] Had gehoord dat er bij sommige batches een fout was waardoor er geen beschermende coating op de lenzen zat, en dat zelfs mensen bij het verwijderen van stof met het bijgeleverde doekje krassen kregen :V
[QUOTE=Strontboer;46350276]Had gehoord dat er bij sommige batches een fout was waardoor er geen beschermende coating op de lenzen zat, en dat zelfs mensen bij het verwijderen van stof met het bijgeleverde doekje krassen kregen :V[/QUOTE] Mh, ik heb mijn unit rond begin oktober ontvangen. Ik hoop dat die fout toen was verholpen. Voor nu ben ik nog steeds extreem voorzichtig met m'n DK2.
[QUOTE=SweetSwifter;46350298]Mh, ik heb mijn unit rond begin oktober ontvangen. Ik hoop dat die fout toen was verholpen. Voor nu ben ik nog steeds extreem voorzichtig met m'n DK2.[/QUOTE] Heb je zelf de DK1 uitgeprobeerd? Zo ja, hoe is het met het screendoor effect?
[QUOTE=Strontboer;46350356]Heb je zelf de DK1 uitgeprobeerd? Zo ja, hoe is het met het screendoor effect?[/QUOTE] Een stuk minder erg dan de DK1, maar nog steeds aanwezig. Je kan met moeite nog steeds pixels tellen maar kk vind het redelijk te doen, maar dan ben ik ook iemand die een film in 720p kan kijken (wat blijkbaar bijzonder is hierzo waar ik woon). Hoe dan ook, het scherm heeft nog een upgrade nodig voor de consumer version, dat wel.
Op gamescom de Crescent Bay Oculus (Samsung Super AMOLED) geprobeerd, screendoor effect is er nog steeds + smeuige pixels. Echt scherp zal het denk moeilijk worden. De diepte en dergelijke is wel erg vet.
Oh mooi om te horen, ik heb hele films zitten kijken in de bioscoop met de DK1, welliswaar op de eerste rij moeten zitten om het te kunnen zien maar toch, de athmosfeer is geweldig.
[QUOTE=Strontboer;46350468]Oh mooi om te horen, ik heb hele films zitten kijken in de bioscoop met de DK1, welliswaar op de eerste rij moeten zitten om het te kunnen zien maar toch, de athmosfeer is geweldig.[/QUOTE] Consumer versie gaat hoogst waarschijnlijk de Super AMOLED Plus gebruiken wat rond de QHD resolutie zit. :v:
[QUOTE=darth-veger;46350504]Consumer versie gaat hoogst waarschijnlijk de Super AMOLED Plus gebruiken wat rond de QHD resolutie zit. :v:[/QUOTE] Net teardown gekeken, ze hebben letterlijk een halve galaxy note erin zitten, digitizer en alles zit er nog op.:v: Voordeel is dat je dat wel makkelijk schoon kan maken.
[QUOTE=Strontboer;46320358]Kijk eens wat ik net tegenkwam :''), speciaal de stukjes eruit gehaald die niet op fp mogen [img]http://i.imgur.com/cGmL1te.png[/img] [img]http://i.imgur.com/DmdKIXa.png[/img][/QUOTE] hahaha dit is prachtig geschreven
Sorry, you need to Log In to post a reply to this thread.