• Nederdraad v.3 Citroën is lelijk en Audi heeft ook wielen.
    10,001 replies, posted
[QUOTE=Darvance;35820333]ik heb de manga gelezen en ik vind hem goed, en dit is mijn eerste account en ook mijn eerste keer in nederdraad.[/QUOTE] Oh okay, sorry voor de verwarring dan, welkom, bier en koekjes aan uw linkerzijde, veel plezier bij uw verblijf op de Nederdraad. [editline]4th May 2012[/editline] Paginakoning he, niet slecht.
boondocks is ook anime maar in plaats van dunne chineesjes zijn het paar domme hood niggap
Oh en Baldr, kijk eens wat ik nou net vond. [url]http://fedorafellows.com/uploads/showthread.php[/url] Lmao. [editline]4th May 2012[/editline] (het is Baldr die boter kaas en eieren doet in de RC.)
Highschool DxD is ook een leuke anime als je van demonen en tetten houdt.
Ik ontken alles. [IMG]http://dl.dropbox.com/u/4237780/sa/emot-tinfoil.gif[/IMG].
Ok dan, maar die RC is echt grappig... Tis dat ik een blue ben en alleen kan zien wat mensen hebben gepost in draden die de grappigen eruit halen... "[url=http://dl.dropbox.com/u/23280705/Dracula.htm]Cream Cheese[/url]"
Room kaas.
Nou, ok nog 1 dan, echt de beste, en dan laat ik het daar bij. [url=http://dl.dropbox.com/u/17678824/WEB/RefugeeCampArchive/sax%201.htm]:sax: (deel 1)[/url] [url=http://dl.dropbox.com/u/17678824/WEB/RefugeeCampArchive/sax%20%202.htm]:sax: (deel 2)[/url] Waarschuwing, het is een neeeeukkkende grote pagina.
Nou dat is altijd nog beter dan dat er een klasgenoot van je een draad aanmaakt dat heet "Child porn" en dan in gebrekkig Engels weet ik veel neerzet met een lolicon plaatje.
[QUOTE=MitchvW;35820447]Nou dat is altijd nog beter dan dat er een klasgenoot van je een draad aanmaakt dat heet "Child porn" en dan in gebrekkig Engels weet ik veel neerzet met een lolicon plaatje.[/QUOTE] Uhm, maar het staat niet in je verban geschiedenis, dus... Over wie/welke account heb je het?
[QUOTE=eternalflamez;35820466]Uhm, maar het staat niet in je verban geschiedenis, dus... Over wie/welke account heb je het?[/QUOTE] Niet op mijn account gelukkig. Even kijken of ik die post nog ergens kan vinden. En ik ben er trouwens wel door gebanned: Orkel unbanned MitchvW with the explanation “Resolved” Orkel permabanned MitchvW with the reason “Spamming on a gimmick account” [editline]4th May 2012[/editline] Kan de post niet meer vinden :(
[QUOTE=MitchvW;35820491]Niet op mijn account gelukkig. Even kijken of ik die post nog ergens kan vinden. En ik ben er trouwens wel door gebanned: Orkel unbanned MitchvW with the explanation “Resolved” Orkel permabanned MitchvW with the reason “Spamming on a gimmick account” [editline]4th May 2012[/editline] Kan de post niet meer vinden :([/QUOTE] Aw, wat jammer dan. Ja ik gokte al dat die gimmick account het was, maar ik kan het natuurlijk niet zeker weten. Leuke 777'de plaatsing, jongen.
negers negers negers negers negers negers negers negers negers negers negers negers negers negers negers
[QUOTE=MitchvW;35820395]Highschool DxD is ook een leuke anime als je van demonen en tetten houdt.[/QUOTE] Tieten DxD Wel apart dat ze het nodig vinden om tieten te laten zien terwijl iemand sterft.
Jippie 777. En het is toch helemaal om een dood iemand dr tieten te laten zien?
blast a nigga when im playing with the trigger
Zielige neger. NIET.
[QUOTE=MitchvW;35820548] En het is toch helemaal om een dood iemand dr tieten te laten zien?[/QUOTE] Is er een reden om geen tieten te laten zien? Steins;Gate is trouwens ook erg goed.
[QUOTE=MitchvW;35820548]Jippie 777. En het is toch helemaal om een dood iemand dr tieten te laten zien?[/QUOTE] Volgens mij ben je een woord in die zin kwijt geraakt. Het is toch helemaal wat?
Het woord normaal moet er nog bij geloof ik.
Vanavond ga ik dit spelen (en mogelijk streamen) [IMG]http://puu.sh/sRRQ[/IMG] :tinfoil:
ow shit [editline]4th May 2012[/editline] als je gaat streamen blijf ik misschien nog gewoon hele avond binnen
Ugh verveel me hier, mja bijna klaar dat wel.
Wat doe je dan?
[QUOTE=darth-veger;35820953]Vanavond ga ik dit spelen (en mogelijk streamen) [IMG]http://puu.sh/sRRQ[/IMG] :tinfoil:[/QUOTE] Als je em gaat streamen, voeg me dan even toe op Steam en vertel het me want ik vergeet de hele tijd de Nederdraad te checken.
[QUOTE=MitchvW;35821086]Wat doe je dan?[/QUOTE] Backup maken voor een bedrijf eens in de maand.
[url]http://www.facepunch.com/threads/1181569[/url] OH GOD RYU-GI!!!! (ik maak wel een afbeelding voor degene die geen goud zijn)
Ik heb mijn teen gebroken ofzo, yay.
[QUOTE=Aerkhan;35821114][url]http://www.facepunch.com/threads/1181569[/url] OH GOD RYU-GI!!!! (ik maak wel een afbeelding voor degene die geen goud zijn)[/QUOTE] Holy shit das een tijd geleden.
[URL=http://filesmelt.com/][IMG]http://filesmelt.com/dl/Hi_its_Ryu-Gi_again._.png[/IMG][/URL]
Sorry, you need to Log In to post a reply to this thread.