• Nederdraad v.3 Citroën is lelijk en Audi heeft ook wielen.
    10,001 replies, posted
Wat is hoog in deze draad.
[QUOTE=mobrockers2;34033307]Welke?[/QUOTE] Die je zou organiseren. Weet je nog? Gratis hoedjes.
[QUOTE=Aerkhan;34035939]Die je zou organiseren. Weet je nog? Gratis hoedjes.[/QUOTE] Oh, uh in maart geloof ik
[QUOTE=mobrockers2;34036277]Oh, uh in maart geloof ik[/QUOTE] Niet op mijn verjaardag AUB (de 27ste)
Gelante mannen?
Ligt het aan mij of is Steam op dit moment hard aan het falen? Steam Friends logt me in en dan heel snel weer uit elke 5 minuten.
Dat ligt aan u.
Het is inderdaad hard aan het falen: [img]http://i.imgur.com/RPgHK.png[/img]
[img]http://i.imgur.com/aalio.png[/img]
godverdomme steam
NOGSTEEDS NIKS GODVERDOMME
Goh ze zal is een dag zonder moeten.
[img]http://i.imgur.com/vRunS.png[/img] Geen problemen meer.
Het is 4 uur, tijd voor soep.
Kom nu pas op het idee dat er een nieuwe draad gemaakt zou kunnen zijn, en ja hoor, Nederdraad V3
Je doet je avatar eer aan.
Weet niet wat het is maar sinds een tijdje gaat me pc in een slakkengang bij elk spel als er ook maar een beetje rook te voorschijn komt. En gezien moderne spellen heel erg van smoke particles houden is dat niet prettig. Iemand hier enig idee waar het aan kan liggen? [editline]8th January 2012[/editline] Volgens mij begint me HD5870 kuren te vertonen dan. Niet zo gek gezien ik em gekocht heb in 2009
Heb het een beetje gehad met gezichtslag. [media]http://www.youtube.com/watch?v=8nxTj81w4j4[/media]
Hoezo dan?
Err, wat nu dan? reddit?
[QUOTE=WPlayer;34112574]Weet niet wat het is maar sinds een tijdje gaat me pc in een slakkengang bij elk spel als er ook maar een beetje rook te voorschijn komt. En gezien moderne spellen heel erg van smoke particles houden is dat niet prettig. Iemand hier enig idee waar het aan kan liggen? [editline]8th January 2012[/editline] Volgens mij begint me HD5870 kuren te vertonen dan. Niet zo gek gezien ik em gekocht heb in 2009[/QUOTE] Welke spellen en post de rest van je specs. 5870 is een solide kaart en zou het nog wel effe uit moeten houden tenzij je bf3 op ultra probeert te spelen. Andere optie is oververhitting.
[QUOTE=WPlayer;34114911]Hoezo dan?[/QUOTE] Begin het discussiëren wel een beetje zat, breng ik een punt (mij zelf kennende een erg dom punt) en dan kun je maximaal een nee je bent dom hier een doos plaatsing verwachten. Enig uitleg waarom mijn punt nou zo dom was kun je niet verwachten. Snap je de grap niet of zie je iets over het hoofd kun je precies hetzelfde verwachten. Veders heb je ook discussies over de tweede wereld oorlog, holocaust etc etc, de veel herhaalde geruchten die als feit worden beschouwt terwijl de andere zijde elk minuscule detail moet verdedigen met duizenden bronnen, welke dan ook niet goed genoeg zijn of volgens hun weer partijdig zijn (bij de tweede kun je enkel toekijken). Dat en alles is een beetje voorspelbaar. [QUOTE=kmlkmljkl;34114925]Err, wat nu dan? reddit?[/QUOTE] Koop wel een SA account net zoals al die andere homo's en dan maanden lang hier berichten plaatsen hoe het daar beter is, vervolgens krijg ik daar een ban en ga ik hier zieken hoe slecht SA wel niet is :v: . Ofwel geen fucking idee.
[QUOTE=Baldr 2.0;34115376]Begin het discussiëren wel een beetje zat, breng ik een punt (mij zelf kennende een erg dom punt) en dan kun je maximaal een nee je bent dom hier een doos plaatsing verwachten. Enig uitleg waarom mijn punt nou zo dom was kun je niet verwachten. Snap je de grap niet of zie je iets over het hoofd kun je precies hetzelfde verwachten. Veders heb je ook discussies over de tweede wereld oorlog, holocaust etc etc, de veel herhaalde geruchten die als feit worden beschouwt terwijl de andere zijde elk minuscule detail moet verdedigen met duizenden bronnen, welke dan ook niet goed genoeg zijn of volgens hun weer partijdig zijn (bij de tweede kun je enkel toekijken). Dat en alles is een beetje voorspelbaar. Koop wel een SA account net zoals al die andere homo's en dan maanden lang hier berichten plaatsen hoe het daar beter is, vervolgens krijg ik daar een ban en ga ik hier zieken hoe slecht SA wel niet is :v: . Ofwel geen fucking idee.[/QUOTE] Ik zit enkel in H&S en enkele threads daarbuiten, meestal daar niet zo erg als in bijv. FT. Op zich snap ik wel wat je bedoelt, maar ik probeer het te vermijden. Als 't helpt, ignorelist + [url=http://userstyles.org/styles/56822/facepunch-hide-ignored-posts]deze userstyle[/url] maak ik veel gebruik van :v:
[QUOTE=taipan;34115047]Welke spellen en post de rest van je specs. 5870 is een solide kaart en zou het nog wel effe uit moeten houden tenzij je bf3 op ultra probeert te spelen. Andere optie is oververhitting.[/QUOTE] Onderdeeltjes zijn: Graph card: Sapphire HD5870 CPU: AMD Athlon II x4 640 (3.00 GHz quad core socket AM3 en stock fan) RAM: 8GB DDR3 W7 X64 kast is een Coolermaster CM690 II (stock fans) En het gebeurt nu bij: Batman arkham city (bij rookontwikkeling en als objecten breken) Serious sam BFE (weer bij rook) en misschien nog wat andere spellen maar die heb ik al een tijd niet gespeeld.
Zijn er enige mensen die hier een informatica opleiding doen?
Bijna iedereen hier doet ICT en informatie analyse is daar een onderdeel van. Ok het is niet helemaal informatica maar het komt in de buurt.
[QUOTE=Djessey;34116387]Zijn er enige mensen die hier een informatica opleiding doen?[/QUOTE] Tweedejaars Informatica bij Universiteit Leiden.
Tempratuur opmeten ventilator (ala zon ding die je in de zomer gebruikt) er op zetten en kijken of dat helpt. Eventjes kijken of er geen stof tussen de koelribben zit, kabels goed vast etc etc etc.
Zit nu in het examenjaar, Maar ik vind het bijna onmogelijk om een keuze te maken tussen de verschillende opleidingen. (Informatica gerelateerde opleiden bedoel ik daar mee). Geen van de opleidingen zoals bijvoorbeeld systeembeheerder of technische informatica hebben echt iets waarvan ik zeg dat wil ik nou. Het enige waarvan ik weet dat ik het leuk vind is iets in de richting van game development. Maar ik zit niet echt bepaald te wachten op een opleiding specifiek voor game development. Hoe hebben jullie de keuze gemaakt? Waar koos je voor, Waarom en welk beroep hoopte je daarmee te bereiken?
[QUOTE=Djessey;34116829]Geen van de opleidingen zoals bijvoorbeeld systeembeheerder of technische informatica hebben echt iets waarvan ik zeg dat wil ik nou. Het enige waarvan ik weet dat ik het leuk vind is iets in de richting van game development. Maar ik zit niet echt bepaald te wachten op een opleiding specifiek voor game development. Hoe hebben jullie de keuze gemaakt? Waar koos je voor, Waarom en welk beroep hoopte je daarmee te bereiken?[/QUOTE] Het is meestal een beetje wat je er zelf van maakt en veel zelf studeren thuis en cursussen volgen. Veder moet je vooral niet vergeten dat je later misschien iets totaal anders gaat doen dan waar voor je geleerd heb. Ik ken iemand die als CAD tekenaar begon en nu servers beheerd bij defensie (daar voor was hij systeembeheer op een school). Veder zijn er ook nog scholen die programmeren als hoofd doel heeft en daar naast nog game development (en een soort van incest variant). [URL="http://www.albeda.nl/deelnemer/opleidingengids_studiedetail.cfm?richting=16&studie=921"]Applicatieontwikkelaar zou[/URL] keuzen kunnen zijn en dan later vervolgens game development volgen waar alle idioten zijn uitgefilterd (indien je het nog leuk vind). [QUOTE=Djessey;34116829]Hoe hebben jullie de keuze gemaakt? Waar koos je voor, Waarom en welk beroep hoopte je daarmee te bereiken?[/QUOTE] Was niet erg lastig systeem en netwerkbeheer word vaak samen gegeven :v: . En heb nog geen idee.
Sorry, you need to Log In to post a reply to this thread.