• Svensk Allmän Diskussion v19: Svenskar är snoppmänniskor
    19,752 replies, posted
[media]http://www.youtube.com/watch?v=YKIKmU1Tc5g[/media]
Nu på dreamhack
[QUOTE=Fisk;33416018]Nu på dreamhack[/QUOTE] Hur många procent av luften omkring dig består av svett, tror du?
hur många procent består av neckbeard
bertil halsskägg, son av hjalmar
jag har jättenära till jkpg, men jag skulle aldrig vilja åka på dreamhack
jag vill åka på dreamhack på lördag så jag kan få cs:go-betanyckel men jag har inte pengar!!!!
wow lets meet uppe
funderade på att dra, men jag har mycket plugg
mörkt och halt :(
[QUOTE=RixxzIV;33416356]Hur många procent av luften omkring dig består av svett, tror du?[/QUOTE] 110% består av oskuld
lol luft
Kör lite Half Life 2 RolePlay på Garry's Mod. Trevligt, förutom då man blir nerskjuten av soldater hela tiden. :tinfoil:
[QUOTE=RixxzIV;33416356]Hur många procent av luften omkring dig består av svett, tror du?[/QUOTE] 100% folk som vill ha KUL. Skit i utseendet. Ha roligt.
[media]http://www.youtube.com/watch?v=gMwGuI78ZBQ[/media] LOL [editline]24th November 2011[/editline] [media]http://www.youtube.com/watch?v=zM9PF9-Wtys&feature=related[/media]
Imorgon skall jag leta praktik :) hoppas det går bra!
[QUOTE=4NGRY MUFF1N;33419616]Imorgon skall jag leta praktik :) hoppas det går bra![/QUOTE] Jag var på prao i två veckor jag, förra veckan var sista. Det ägde :D
[QUOTE=KillerTele;33420248]Jag var på prao i två veckor jag, förra veckan var sista. Det ägde :D[/QUOTE] Mina praktikplatser i ordning: Fick en påsa med godis. ~5kg. Bröt oss in i tjejernas toa/dusch på en camping. Fick polera bestick med illaluktande vinäger. Blev kallad för bästa praktikanten någonsin och fick sommarjobb. Torkade upp blod från golvet i ½ till 1 timme. Tyckte att det gick bra, sökte jobb där, och Tippz stal det för mig.
:I
[QUOTE=TippZ;33420871]:I[/QUOTE] Jag förlåter dig. Det var bara ett par månaders extrem osäkerhet över om jag skulle kunna få jobb mitt under finanskrisen innan jag fick ett jobb jag trivs mycket bättre med.
well well
[video=youtube;qcYTzV4HCyk]http://www.youtube.com/watch?v=qcYTzV4HCyk[/video]
Man har lyssnat på black metal såsom Dark Funeral, Gorgoroth och (brutalast av alla) Sportlov en stor del av dagen, så man blev lite inspirerad... [img]http://f.braxupload.se/5ttnkc.png[/img] ...till att parodisera genren.
usch
huh
what
???
¿¿¿
?¿§
que pasa
Sorry, you need to Log In to post a reply to this thread.