• Svensk Allmän Diskussion v19: Svenskar är snoppmänniskor
    19,752 replies, posted
Ja tro pepsi max är bäst, jävligt good och har 1 kalorier på en 1,5l
Blä. Den enda "light" läsken jag kan dricka är Sprite Light, alla andra har äcklig eftersmak.
light suger
Ska man dricka läsk så ska man dricka riktig läsk, och inget halvblaskigt tråkhopkok som är till för att lura människan att hen är nyttig trots att hen dricker läsk. En lightdryck kompenserar för sin blotta 1 calori med att sötningsmedlet ifråga i längden är skadligt då det är svårare för kroppen att bryta ned, till exempel.
Drick då ramlösa granatäpple, då slipper du båda problemen
[QUOTE=PowerBall v1;33653386]Drick då ramlösa granatäpple, då slipper du båda problemen[/QUOTE] Eller mjölk. Bubblevatten är oftast inte gott om det inte är päron eller naturell, imo.
Det finns faktiskt bara ett kolsyrat vatten som jag gillar av alla jag hittills druckit. [IMG]http://lindaeriksson84.blogg.se/images/2010/bonaqu1_107419030.jpg[/IMG] Annars tycker jag att kolsyrat vatten är hemskt och dricker hellre vanligt vatten.
bu hu min internetuppkoppling dampar jefla com hem
[media]http://www.youtube.com/watch?v=DbYtqAWDF2U&feature=player_embedded[/media] Lite svensk fin musik under denna fina lördagen :)
Bara 56kr efter att ha gått i motvind och kyla och sålt tidningar, några kunder var inte hemma och vissa ville inte köpa :tinfoil:
[QUOTE=Gythor;33653263]Ska man dricka läsk så ska man dricka riktig läsk, och inget halvblaskigt tråkhopkok som är till för att lura människan att hen är nyttig trots att hen dricker läsk. En lightdryck kompenserar för sin blotta 1 calori med att sötningsmedlet ifråga i längden är skadligt då det är svårare för kroppen att bryta ned, till exempel.[/QUOTE] lol könsneutrala uttryck
[QUOTE=archie200034;33653957]lol könsneutrala uttryck[/QUOTE] Jag vet. Jag avskyr dem, men använde dem för att slippa bli rättad av vissa extremneutrala härinne. I annat fall hade jag benämnt människan vid feminin artikel istället.
Vad skall ni göra en sådan dag som denna? Här i skåne är det mild bris, solsken och inte allt för kallt. så jag tror jag ska ut med vovven en runda lite senare :)
har tränat, så jag ska inte göra ett skit!
[QUOTE=4NGRY MUFF1N;33654000]Vad skall ni göra en sådan dag som denna? [/QUOTE] sup
jag finner demonstrationerna i sthlm idag väldigt underliga. inga motdemonstranter verkar vilja kommentera varför de är där, samt att de bär maskering väldigt konstigt hur högerextremisterna fick tillstånd att genomföra sitt demonstrationståg samma dag som nobelfesten
[QUOTE=Cuel;33654115]jag finner demonstrationerna i sthlm idag väldigt underliga. inga motdemonstranter verkar vilja kommentera varför de är där, samt att de bär maskering väldigt konstigt hur högerextremisterna fick tillstånd att genomföra sitt demonstrationståg samma dag som nobelfesten[/QUOTE] Vilka demonstrerar vad? :o
[url]http://www.aftonbladet.se/nyheter/article14059616.ab[/url]
[QUOTE=4NGRY MUFF1N;33654000]Vad skall ni göra en sådan dag som denna?[/QUOTE] Se på det nya avsnittet.
De är ju nationalisterna och nazeeesterna. Sen som vanligt kommer AFA och muppar sig och sen muppar alla sig sen blir farbror blå sur och boxar på dem.
rofl, demonstrationer är så löjliga
Högerextrema: "Vi tolererar inte invandring!" Antihögerextrema: "Vi tolererar inte intolerans!"
jag tolererar inte utvandring!! [editline]10th December 2011[/editline] jävlar svennar stanna i erat eget land
ja, det är så löjligt visst de får uppmärksamhet men inte på ett positivt sätt
I det här fallet sympatiserar jag med nassarna
Jag håller på dem som vinner!
[QUOTE=Akuma_lektro;33652661]hej vart ej en populär häslning förrän götiska förbundet kom på 1800 talet och återupplivad den från fornnordiska [editline]10th December 2011[/editline] jag undrar vad folk hhälsade med innann det då? hallå? goddagmorgonkväll?[/QUOTE] min lärare var med där för länge sedan, de var typ bara på fina middagar och shiet
God dag min bäste herre. God afton madam. Far åt helvete din smutsiga dräng. Tillbaka till stallet med det samma!
[media]http://www.youtube.com/watch?v=yboGphrC8UY[/media] peppen!!
snööööö [thumb]http://horobox.co.uk/u/NintendoGuy_1323555218.jpg[/thumb]
Sorry, you need to Log In to post a reply to this thread.