• Svensk Allmän Diskussion v19: Svenskar är snoppmänniskor
    19,752 replies, posted
[QUOTE=GreenLeaf;33599546]Jag känner mig som en computer illiterate gammal gubbe, va i hela snea knurrselvete ska allt det där betyda?![/QUOTE] Nu ska vi se här. Snackade om mina nya minnen. De är gjorda för att kunna gå upp till 1,6 GHz. Min minnes multiplier är x10, och min processors (CPU) multiplier är x20. Det är multipliern som bestämmer hur hög klockfrekvensen ska bli, kan man säga. Hursom, har inte överklockat något i min dator överhuvudtaget, därmed ligger min processor på Base clocken 133x20, och mitt minne 133x10. 133x20 = 2660=2,66 GHz , och mitt minne = 133x10 = 1330 = 1,330GHz. Vill jag trycka upp mitt minne till 160x10, med andra ord 1,6 GHz, istället, måste jag göra likadant med min CPU. 160x20 = 3200 = 3,2 GHz. Det Turbis sa var att hans processor ligger på 28 grader när han inte gör någonting, med kylaren som följer med processorn. (Som oftast är ren skit, förutom när det gäller AMDs, dem är bra) . [editline]6th December 2011[/editline] Börjar inte förrän ett imorgon, så jag kan sitta uppe hela natten om det är så, låål.
[QUOTE=Maximum Mod;33600357][url]http://www.facepunch.com/threads/1145787?p=33598994[/url] ny sida [editline]6th December 2011[/editline] wow[/QUOTE] halp plsss
[QUOTE=Maximum Mod;33600777]halp plsss[/QUOTE] Har du prövat att ta bort CMOS batteriet? Ser ut såhär: [img]http://4.bp.blogspot.com/_Jnu1YRJQ_8w/TLmphHzbp2I/AAAAAAAAACA/PgW3AtL8Xd4/s1600/CMOS+battery.JPG[/img] Slit ur sladden, stäng av nätagget. Slit ut batteriet, och låt det vara ur i typ en minut. Sätt tillbaka batteriet, tryck i dina gamla minnen, sätt tillbaka sladden, starta nätagget, starta datorn och se vad som händer.
Waddup
diskussion med tobba: [code]21.32 - Nissehutt - sick: nej 21.32 - Nissehutt - sick: nej nej NEJ 21.32 - Nissehutt - sick: ;() 21.32 - Tobba: jo jo JO 21.32 - Tobba: :] 21.32 - Nissehutt - sick: nej nej NEJ 21.32 - Nissehutt - sick: :< 21.32 - Tobba: jo jo JO 21.32 - Tobba: :> 21.33 - Nissehutt - sick: nej nej NEJ 21.33 - Nissehutt - sick: >: 21.33 - Tobba: jo jo JO 21.33 - Tobba: <: 21.33 - Nissehutt - sick: nej nej NEEEJ :< [/code]
Försöker lura in dije I gay chat thread Det går inte bra
Varför skulle det gå bra. Den tråden... -snippat- Låt mig säga, jag har inget behov av att gå in där (var det bättre?) (Ja e inte homogob, jag lovar) [editline]6th December 2011[/editline] [code]21.35 - Tobba: varför skulle du inte vilja 21.35 - Nissehutt - sick: för att jag är hetero 21.36 - Nissehutt - sick: ;) 21.36 - Tobba: vafan då 21.36 - Tobba: nu sket det sig [/code]
[QUOTE=dije;33600860]Varför skulle det gå bra. Den tråden... usch [/QUOTE] Så skulle du aldrig sagt. Nu kommer det rusa 200 arga personer och vråla "HOMOFOB!!!!!!!1" i ansiktet på dig.
[QUOTE=dije;33600860]Varför skulle det gå bra. Den tråden...-snippat-[editline]6th December 2011[/editline][code]21.35 - Tobba: varför skulle du inte vilja21.35 - Nissehutt - sick: för att jag är hetero21.36 - Nissehutt - sick: ;)21.36 - Tobba: vafan då21.36 - Tobba: nu sket det sig[/code][/QUOTE] Du snippar för sentJag vet vart du bor [editline]6th December 2011[/editline] Vafan hände med mina radbrytningar
[QUOTE=RixxzIV;33600792]Har du prövat att ta bort CMOS batteriet? Ser ut såhär: [img]http://4.bp.blogspot.com/_Jnu1YRJQ_8w/TLmphHzbp2I/AAAAAAAAACA/PgW3AtL8Xd4/s1600/CMOS+battery.JPG[/img] Slit ur sladden, stäng av nätagget. Slit ut batteriet, och låt det vara ur i typ en minut. Sätt tillbaka batteriet, tryck i dina gamla minnen, sätt tillbaka sladden, starta nätagget, starta datorn och se vad som händer.[/QUOTE] Det är bakom mitt grafikkort :(
[img]http://i.imgur.com/FVdxN.jpg[/img]
[QUOTE=Maximum Mod;33601064]Det är bakom mitt grafikkort :([/QUOTE] ... Ta bort grafikkortet då?
[QUOTE=RixxzIV;33601121]... Ta bort grafikkortet då?[/QUOTE] Nu har jag gjort det, och batteriet är ur. Enda kvar nu är att sätta i de gamla ramstickorna och vänta en stund [img]http://www.prendergastlibrary.org/extra!extra!/Swedish%20King/Carl%20XVI%20Gustaf.jpg[/img]
[QUOTE=Herr Sven;33598843][img]http://f.braxupload.se/8q0b2b.jpg[/img] I be A r t i s t i q u e ?[/QUOTE] Mer bloom [editline]6th December 2011[/editline] [QUOTE=RixxzIV;33597813]Hahahahahaha Men vänta, det finns fler [img]http://www.sweclockers.com/image/red/2011/11/15/Bang.jpg?t=original&k=7deece5b[/img] Jag kräks [img]http://i.haymarket.net.au/Galleries/20111026034711_G1assassin2-1.jpg[/img][/QUOTE] Hahahaha köper folk verkligen sånt
[QUOTE=Luafox;33601239]Mer bloom [editline]6th December 2011[/editline] Hahahaha köper folk verkligen sånt[/QUOTE]Tydligen
Nu har jag satt i batteriet igen, och lampan lyser inte längre. Men jag får ingen bild och jag har kollat noggrant så att grafikkortet sitter i och alla sladdar sitter fast. Hjälp?
Har du prövat att bara köra en RAM sticka i taget?
[QUOTE=RixxzIV;33601573]Har du prövat att bara köra en RAM sticka i taget?[/QUOTE] Gör det nu
[QUOTE=Maximum Mod;33601604]Gör det nu[/QUOTE] Är förvirrad. Menar du att du just nu kör med datorn, och att det därmed funkar med en sticka i taget, eller att du ska pröva det?
Den kör, men ingen bild
[QUOTE=Maximum Mod;33601193] [img_thumb]http://www.prendergastlibrary.org/extra!extra!/Swedish%20King/Carl%20XVI%20Gustaf.jpg[/img_thumb][/QUOTE] Ung knug?
[QUOTE=RixxzIV;33601620]Är förvirrad. Menar du att du just nu kör med datorn, och att det därmed funkar med en sticka i taget, eller att du ska pröva det?[/QUOTE] Att jag skulle prova det [editline]6th December 2011[/editline] [QUOTE=RixxzIV;33601658]Ung knug?[/QUOTE] ja [editline]6th December 2011[/editline] ung knug got all the bitches
[QUOTE=Maximum Mod;33601650]Den kör, men ingen bild[/QUOTE] Men det var då kuken vad jobbig den ska vara Kolla så att alla sladdar i datorn verkligen sitter som de ska, så du inte råkat slita ut något. Och du är säker på att du verkligen trycker ner RAM stickorna så långt det går?
[QUOTE=RixxzIV;33601699]Men det var då kuken vad jobbig den ska vara[/QUOTE] Det enda jag känner för min dator just nu är hat
Testat att köra skärmen i både grafikkortsuttagen och moderkortsuttaget? Testat en annan skärm/annan sladd?
[QUOTE=Gythor;33601740]Testat att köra skärmen i både grafikkortsuttagen och moderkortsuttaget? Testat en annan skärm/annan sladd?[/QUOTE] Hans mobo har ingen integrerad GPU
[QUOTE=RixxzIV;33601699]Men det var då kuken vad jobbig den ska vara Kolla så att alla sladdar i datorn verkligen sitter som de ska, så du inte råkat slita ut något. Och du är säker på att du verkligen trycker ner RAM stickorna så långt det går?[/QUOTE] Allt sitter som det ska, ramstickorna går inte att köra in längre om jag inte trycker dem igenom moderkortet
Åhå, okej. Då blir det knivigare. Försök med en annan skärm om sådan finns. Om det inte fungerar så har jag inga andra lösningar än att möjligen stänga av allt, dra isär allt, sätta ihop allt och sedan sätta igång strömmen (med skärm i). Har löst liknande problem för mig ett par gånger.
[QUOTE=Gythor;33601740]Testat att köra skärmen i både grafikkortsuttagen och moderkortsuttaget? Testat en annan skärm/annan sladd?[/QUOTE] Har ingen annan skärm och jag kan inte hitta någon sladd
pissa på den [editline]6th December 2011[/editline] sen köper du en ny tippz: computer wizerd
Sorry, you need to Log In to post a reply to this thread.