• Svensk Allmän Diskussion v19: Svenskar är snoppmänniskor
    19,752 replies, posted
ja är trubbig just nu ;)
fan kommer alla bananflugor från uahusdhaduhsaaaah
de kommer från mitt anus
LOL XD
[QUOTE=JohanGS;33826558]vad önskar alla sig?[/QUOTE] Det "trista" med att ha jobb är att man har råd till det mesta och allt man önskar sig till jul är gott sällskap och trevlig stämning. bleeuughhh
[QUOTE=Cuel;33835800]fan kommer alla bananflugor från uahusdhaduhsaaaah[/QUOTE] Äppelcidervinäger + såpa i ett glas. Gör susen, och du har snart en blodig kompott förstärkt av döda bananflugor. Fungerar prima.
Hörs om en vecka. Ha en god jul gott folk! :)
Tror jag ska bara kort och gott önska att julbordet är lika bra som förra året. Det är en av de få sakerna jag inte tror kan besvika mig.
Lov! Första gången på länge som jag kan ligga länga i sängen och bara slappa (Säljer tidningar på helgerna så det blir aldrig av annars)
Kursuppehåll! För min del blir det inget slapperi. Jag måste läsa igen Organisk Kemi 1, bara för att det gick skit.
I will *smug*
Tog mig en titt i de andra trådarna på FP (går vanligtvis bara hit och till news), jävlar vad värdelösa de är. Kommer ihåg att när jag joinade så läste jag allt och tyckte typ alla posts var bra. Är det jag som vuxit upp eller FP som blivit skit?
Förutom här och sensationalist headlines, tycker jag mycket om tv och minecraft forumet :) Sedan finns det lite trådar här och där på andra ställen som också är bra.
alla trådar längre än typ 10 sidor är en circlejerk [editline]22nd December 2011[/editline] finns nog hela subforums som är circlejerks
Tycker ni om hur det är här skulle ni väl säkert tycka om det där när ni väl kommer in i det, lol.
[QUOTE=PrusseluskenV2;33843261]ha ett gott vintersolstånd!!![/QUOTE] Vintersolstånd var igår förfan
[QUOTE=Simski;33844210]Tycker ni om hur det är här skulle ni väl säkert tycka om det där när ni väl kommer in i det, lol.[/QUOTE] wat
[QUOTE=Akuma_lektro;33844281]wat[/QUOTE] Som du sa om alla trådar med mer än 10 sidor, grupprunk. Om folk spenderar tillräckligt med tid varandra i en tråd/forum för att lära känna varandra, ökar chansen för grupprunk när de är tillsammans på samma ställe. SAD är inget undantag, för nya personer kan det vara svårt att vänja sig vid hur personligt vissa pratar med varandra och hur vissa medlemmar pratas om som helgon.
prusse får jag ta på din penis
jag är ett hälgon
:(
skulle nog inte komma på fp om inte för gmf nu har jag slagit in alla julklappar jag köpt skulle gått en kurs i julklappsinslagning, satan va ful paketen är
jag kommer aldrig på fp det blir för kladdigt då
[QUOTE=Cuel;33845055]skulle nog inte komma på fp om inte för gmf nu har jag slagit in alla julklappar jag köpt skulle gått en kurs i julklappsinslagning, satan va ful paketen är[/QUOTE] samma här, ser ut som en tre-åring slagit in paketet!
det är ju jättelätt att slå in paket
Har någon kvar videon av Skyrim Fus Ro dah grejen med svenska subtitles?
[media]http://www.youtube.com/watch?v=gMwGuI78ZBQ[/media]
[QUOTE=JohanGS;33845315]det är ju jättelätt att slå in paket[/QUOTE] nä
Paketinslagning är kvinnojobb, mammor är ju jättebra på sådant!
[QUOTE=jomt1234;33845638]Paketinslagning är kvinnojobb, mammor är ju jättebra på sådant![/QUOTE] "Mamma kan du slå in paketet du ska få av mig"
Sorry, you need to Log In to post a reply to this thread.