• Dippu Dippuu v13 - Finnish chat thread mitä perkelettä
    5,107 replies, posted
Vanha dippu meni lukkoon, tein uuden. [Quote=Dippu Dippuu v12]Facepunchin Suomifoorumin historiaa: Nykyinen threadi oli aikoinaan yksi monista suomalaisten custom-foorumin alla. Tämän custom-foorumin nimi oli Finnish Here. Custom-foorumit poistettiin 2011 vuoden alkupuolella ja esim. kielifoorumien keskusteluthreadit siirrettiin tänne. Nimi Dippu Dippuu on melkein yhtä vanha kuin vanha itse Finnish Here (FH). Alunperin custom-foorumit oli vaan yhessä sekavassa listassa, jossa ylimmäisenä näkyi se, mihin oli viimeksi postattu. Joku saatanan taukki sitten päätti tehdä threadin, jonka tarkotus oli vaan pitää FH ylimpänä listassa. Eli ensimmäiseen Dippuun oli vain tarkoitus postata random paskaa. Nimi on siis typerä väännös sanoista tippuu tippuu. Ja kaiken lisäksi siitä jäi yks 'u' pois, jota en edes ite huomannu ennen ku v2:n tein. Luultavasti jo ensimmäisen Dippun loppupuolella tai v2 lähtien oli threadin tarkotus vaihtunu ihan vaan randomiin keskusteluun, jota se on nykypäivänäkin.[/quote]
Tehtiin molemmat näemmä samaan aikaan. Toisen vois lukita.
Ehdotan että tämä lukitaan, toisessa on jo enemmän posteja. :v: [editline]2nd January 2012[/editline] Ei pahalla Oxu.
Joo eipä mittään, ihan samahan tuo on :v:
Tän nimi on paree ni ehdotan että tämä jää käyttöön.
Ai että mie oon hilpee siitä että Pling otti mun tontun avatariks. :v: Kannatan itekin tätä threadia, pitää olla nimessä jotain perisuomalaista kuten "perkele" tässä tapauksessa.
[QUOTE=SgtTupelo;34013060]Ai että mie oon hilpee siitä että Pling otti mun tontun avatariks. :v: Kannatan itekin tätä threadia, pitää olla nimessä jotain perisuomalaista kuten "perkele" tässä tapauksessa.[/QUOTE] perkele kalja makkara [editline]2nd January 2012[/editline] miettikääs ku jotku ulkomaalaset iskee kääntäjään ton ni miettii varmaa et "Hmmh, tyypillistä"
Kai me sit tätä käytetään?
Pelailin Binding of Isaacia ja pääsin sen tokalla yrityksellä läpi ekan kerran ja mietin et "Eihän tää hirveen hankala oo." Noh, tokalla kerralla tuli ekana vastaan Fallen joka rökitti mut kohtuuhelposti. :v:
Jaa kas. Mietinki miksi ei enää tullu viestejä. En sitte edes hokannu skrollata tarpeeks alas.
TJ 4
Olin iha varma et tulee taas tappelu siitä et Skorpyn ois pitäny tehä uus dippu :v:
[QUOTE=Oxu365;34017984]Olin iha varma et tulee taas tappelu siitä et Skorpyn ois pitäny tehä uus dippu :v:[/QUOTE] Onneksi ei ja ihan sama tämmösille. :v: Vanha FH kuollu nii iha zama.
Huh-huh. Olin jo ihan unohtanut että joskus oli kokonainen subforum suomalaisille. Oi niitä aikoja. Noh, harvoinpa niitä muita threadeja kuin dippua tuli käytettyä, joten sinänsä aika turhaa.
No ite jäin ainaki suremaan sitä yhtä threadia mitä en ikinä aukassukkaan. [i]Mopot[/i]
Kyllä se subforumi oli parempi.
[QUOTE=oskutin;34019613]Kyllä se subforumi oli parempi.[/QUOTE] Kaikenkaikkiaan kyllä. Itse taas vähän kaipaan mopot threadia. :v:
Ite en enää muista paljoa ajasta jolloin olimme itsenäisiä.
[QUOTE=Oxu365;34017984]Olin iha varma et tulee taas tappelu siitä et Skorpyn ois pitäny tehä uus dippu :v:[/QUOTE] Ja ihme ettei ole vielä yhtään postausta että päästiin ekalle sivulle :v:
v13, lankahan on jo teini siitä huolimatta meemujen huutelu ja päristely kielletty
jee pääsin ekalle sivulle [editline]3rd January 2012[/editline] [QUOTE=evilking1;34021914]v13, lankahan on jo teini-iässä[/QUOTE] tight teen dippu
[QUOTE=evilking1;34021914]siitä huolimatta meemujen huutelu ja päristely kielletty[/QUOTE] Harvoin Dipussa tälläistä näkee, sen takia tykkäänki tästä threadista vaikkei täällä ikinä mitään järkevää ole.
helevetin perkeleen vittujen perse [sp]piti päästä ekalle sivulle[/sp]
[QUOTE=juGGa;34029752]helevetin perkeleen vittujen perse [sp]piti päästä ekalle sivulle[/sp][/QUOTE] Nyt sit pääsit. Onko hyvä olo? Mul ainaki on. C:
Kahesviides!!!1
[QUOTE=PLing;34031255]Kahesviides!!!1[/QUOTE] Haha nytkun katoin nii oma postaus oli numero 19 ja sehän on sattumoisin myös oma ikänikin :v:
[QUOTE=Nixux86;34031536]Haha nytkun katoin nii oma postaus oli numero 19 ja sehän on sattumoisin myös oma ikänikin :v:[/QUOTE] Munki oma postaus oli oma ikä, eli 5 vee.
se uuden langan tuoksu, aah
I love smell of fresh thread in the morning.
[QUOTE=zenith777;34031600]Munki oma postaus oli oma ikä, eli 5 vee.[/QUOTE] Muista sitten että vaikka kuinka kiva setä Tupelo on niin siltä ei saa ottaa karkkia!
Sorry, you need to Log In to post a reply to this thread.