• Dippu Dippuu v13 - Finnish chat thread mitä perkelettä
    5,107 replies, posted
Helvetin hieno olo, huvittais tietää mikä sairaus mulla nyt on.
[QUOTE=nikomo;35581030]Helvetin hieno olo, huvittais tietää mikä sairaus mulla nyt on.[/QUOTE] Kuppa, Ebola vai toinen silmä kuulee huonosti?
[img]http://dl.dropbox.com/u/2488893/esedussa%20osataan.png[/img]
[QUOTE=Ollih;35581482][img]http://dl.dropbox.com/u/2488893/esedussa%20osataan.png[/img][/QUOTE] Alin vastaus lienee tarkin.
[QUOTE=Nitro836;35581057]Kuppa, Ebola vai toinen silmä kuulee huonosti?[/QUOTE] Tasapaino kusee, verenkierto kusee, oksennusta tulee, räkää tulee, päänsärky löytyy. Ja nyt en tietenkään saa unen päästä kinni.
Perhana, Omegastreamers lopetti. Kellään tiedossa mitään hyviä let's play-mäisiä striimailusivuja? Oli ihan jees ajantappoo aina sillon tällön tsekkailla että mitä peliä siellä kullonkin pelailtiin.
[QUOTE=nikomo;35587639]Tasapaino kusee, verenkierto kusee, oksennusta tulee, räkää tulee, päänsärky löytyy. Ja nyt en tietenkään saa unen päästä kinni.[/QUOTE] Eikö sauna auta?
[QUOTE=Muntu;35594167]Perhana, Omegastreamers lopetti. Kellään tiedossa mitään hyviä let's play-mäisiä striimailusivuja? Oli ihan jees ajantappoo aina sillon tällön tsekkailla että mitä peliä siellä kullonkin pelailtiin.[/QUOTE] [url]http://lparchive.org/[/url]
[QUOTE=Nitro836;35594333]Eikö sauna auta?[/QUOTE] Saunaan ei todellakaan mennä kipeenä, niit nesteitä tarvitaan muussa muodossa ku hikenä.
[QUOTE=Calkkuna;35594466]Saunaan ei todellakaan mennä kipeenä, niit nesteitä tarvitaan muussa muodossa ku hikenä.[/QUOTE] Juo tarpeeksi vettä. :3 Itse ainakin olen käynyt pikaisesti saunassa joskus kun on ollut kova yskä ja kuumeinen olo ja tuntunut helpottavan.
Jos ei sauna terva ja viina auta nii se on kuolemaks.
saunassa synnytähä, saunassa eletähä, saunassa viinaa juotetaha, saunassa tervaa syötetähä, saunassa kuolaha. Jumalauta mikä taiteellinen luonne meikällä o!
[QUOTE=Pixelnator;35595297]Jos ei sauna terva ja viina auta nii se on kuolemaks.[/QUOTE] [video=youtube;e7kJRGPgvRQ]http://www.youtube.com/watch?v=e7kJRGPgvRQ[/video]
Noni, nyt kaikki innostu vetään litroittain vodkaa ja kuoli.
digimon
pokémon
monster hunter
metroid prime
Super Metroid.
Minä
Max Payne ja A. Wake Voitin
[QUOTE=Calkkuna;35607657]Max Payne ja A. Wake Voitin[/QUOTE] Hävisin pelin.
Ensin ne luuli keuhkokuumetta pikasen testin kanssa (menin joskus kymmenen aikaan yöllä päivystykseen nii luonnollisesti kaikki paikat oli kiinni). Mut ei se ollu, pitää vaa kuulemma vetää antibioottikuuri loppuun.
Hienoa! Netti hajos pari pvä sitten eikä syytä löydy. Käytän nyt isän mokkulaa.
Tälle ei voi kuin revetä :v: [img]http://leet.cc/0reps.png[/img]
BROBLEM paras
Hitto kun hirvittää säätää tän hetkisiä laitteita. Aina vähän sieppaa sydämestä kun kattoo powerin virrankäyttöö ja se loikkaa 35:een ampeeriin aina välillä.
Tuikkaa sormi sinne powerin syövereihin.
Aurinko paistaa ja lunta sataa samaan aikaan täällä etelä-suomessa. Keväiset on tunnelmat.
[IMG]http://www.hs.fi/kuvat/iso_webkuva/1329103820899.gif[/IMG]
Sorry, you need to Log In to post a reply to this thread.