• Norwegian chat thread V2: Norgestråden gjenfødt!
    4,644 replies, posted
[QUOTE=audun;35871021]Hvem av dem er på "rette sida" da?[/QUOTE] Må være patriot og si Byåsen. [IMG]http://i.imgur.com/CPe8j.png[/IMG] Jeg elsker lærerene våre
Jeg er lei norsk. Faget altså.
[QUOTE=Runar;35871793]Jeg er lei norsk. Faget altså.[/QUOTE] Det går bra så lenge du har en god lærer.
[QUOTE=audun;35871021]Hvem av dem er på "rette sida" da?[/QUOTE] Ingen. Begge er like mye idioter for å gjøre det uansett
Faen som jeg hater steinsprut! To sprekker på den splitter nye frontruta, og det er ingenting verktedet kan gjøre med det for sprekken er for stor. Men jeg håper dem kan fikse den nye sprekken, den er mindre. KAN IKKE FOLK TA Å FJERNE STEINENE FRA DEKKA SINE???
[QUOTE=Sygard;35871979]Faen som jeg hater steinsprut! To sprekker på den splitter nye frontruta, og det er ingenting verktedet kan gjøre med det for sprekken er for stor. Men jeg håper dem kan fikse den nye sprekken, den er mindre. KAN IKKE FOLK TA Å FJERNE STEINENE FRA DEKKA SINE???[/QUOTE] I know that feel. Golfen min har en stor sprekk i frontruta og det er en mk1 Golf så det er litt vanskelig å få tak i rute..
Må skrive et kåseri om hjemkomst.. Noen ideer om stereotyper som jeg kan ta med? som feks. Kjøttkakene til mor osv.
[QUOTE=Petrussen;35872301]Må skrive et kåseri om hjemkomst.. Noen ideer om stereotyper som jeg kan ta med? som feks. Kjøttkakene til mor osv.[/QUOTE] Dra nisselua godt nedover øra, potetnorge, mjælkekuer, dissa utlendinga, Breivik, fjorder. Sånn, der har du norge i ett nøtteskall.
herre jævla gud har hatt den ring meg på hjernen i timesvis og det er rett før jeg graver ut øynene mine
satt meg fast noe så jævlig! [IMG]http://filesmelt.com/dl/halp1.jpg[/IMG] hjelp!
[QUOTE=Sjokoladeplate;35875898]herre jævla gud har hatt den ring meg på hjernen i timesvis og det er rett før jeg graver ut øynene mine[/QUOTE] Ring meeeeg, jabbadabbado!
[QUOTE=Sjokoladeplate;35875898]herre jævla gud har hatt den ring meg på hjernen i timesvis og det er rett før jeg graver ut øynene mine[/QUOTE] Hvis du graver ut øynene dine blir det enda verre, du vil jo miste muligheten til å distrahere deg med visuelle ting :v:
Ikke ring meg, for jeg har telenor. Et bredbånd tregere enn farmoor~
[QUOTE=Runar;35860249]Nei Martin, gå vekk. [editline]7th May 2012[/editline] Det burde forresten kanskje nevnes at Martin i dette øyeblikk sitter ved siden av meg. [editline]7th May 2012[/editline] Dette er det han ser på nå: [media]http://www.youtube.com/watch?v=Fgm3U96MElE[/media] [editline]7th May 2012[/editline] Jeg tror han skal få litt juling.[/QUOTE] Er det trist at eg har han fyren som lagte denne på skype?
[QUOTE=Torjuz;35888505]Er det trist at eg har han fyren som lagte denne på skype?[/QUOTE] Tristere enn 22 Juli
[QUOTE=Sjokoladeplate;35888973]Tristere enn 22 Juli[/QUOTE] [img]http://fumaga.com/i/anders-breivik-crying-lion-king-animated.gif[/img]
vad är de bilderna från när han gråter? [editline]9th May 2012[/editline] alltså, vad pratade de om? var det hans egna film?
[QUOTE=TippZ;35889168]vad är de bilderna från när han gråter? [editline]9th May 2012[/editline] alltså, vad pratade de om? var det hans egna film?[/QUOTE] yep
[IMG]http://i.imgur.com/L29PN.jpg[/IMG] Jaja, sånn kan det gå.
HVORDAN skjedde dette? [img]http://dl.dropbox.com/u/35477235/what/hahahhvafaen.PNG[/img] :suicide:
[img]http://dl.dropbox.com/u/22107915/reaction%20images/kva.png[/img]
VG nett årets nettsted? hva faen er dette for en møkkatest?
Går sikkert på hvem som kan skrive mest feilinformerende dritt i løpet av ett år.
Jeg ville gjøre post 1000 om til noe spesielt Så jeg skriver her jeg
Er poster spesielle?
Der kom Funcom nyheten jeg har ventet på! 1.000.000 registrert til The Secret World betaen, aksjen skyter opp i været igjen 17% foreløpig. Kommer til å bli svinrik på denne!
Akkurat som Age of Conan?
Så. I dag kom en i min klasse bort til meg. Han sa at det stiket hos meg. Så ble jeg lei meg. Så kjente jeg det og. Så oppdaget jeg at det kom fra min bærbare datamaskin. Så oppdaget jeg røyk fra min bærbare datamaskin. Så åpnet jeg lokket på min bærbare datamaskin. Så oppdaget jeg at den ene fungerende(og veldig, veldig sprengte høyttaleren min) hadde smeltet. Farvel lyd, jeg kommer til å savne deg.
Hvil i fred, Kjakan.
fikk et veldig fint brev fra sør-trønderlag politidistrikt idag :D......D:
Sorry, you need to Log In to post a reply to this thread.