• Nederdraad / Dutchthread Before the singing the church out!
    238 replies, posted
https://www.youtube.com/watch?v=pDSU6q6eD34 Zit altijd een pauze tussen concept en de echte uitwerking er van.
@TheJjokerR als je een baard hebt heb ik je helaas vandaag gespot.
ik zat niet op te letten, wat heb ik gemist?
Hah mooi kut, je zou maar zo dicht bij een andere gezichts slag persoon zijn
Hip ruitjesblouseje hoor
Klopt, kom ik vandaan. Toen was het nog Information Engineering van de HvA, maar het was een prima opleiding. Redelijke sturing, veel autonomie en kon gelijk vanuit de opleiding aan de bak bij het bedrijf waar ik nu nog steeds zit. Enige nadeel was (destijds) 24/7 groepsprojecten genaamd "comakerships" (weet niet of het nog de zelfde naam draagt). Was voor mij prima, maar sommige mensen vinden het ruk.
Je kan bij gerrit lobbyen voor een eigen forum.
Resultaten uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst.
Stiekem was dat de redenen waarom ik deze opleiding nam. Ik wil het liefst gelijk aan de bak en bij de comakerships zit je in principe jaar 2 3 en 4 alleen bij bedrijven met uitzondering op 1 (en 4 doe je alleen).
Over leden die elkaar tegen komen gesproken. Iemand Inholland Haarlem?
boeie
Er is vanuit de EU een nieuwe regel die luidt dat als je niet actief bent, wij jouw account moeten verwijderen. 👍 Nu nog een account verwijderen pagina verplichten.
Zo te zien is er nog niets veranderd in dat aspect. Mooi, want dat was echt de kracht van die opleiding. Afstudeer opdracht bij bedrijf en daarna een baan komt echt heel vaak voor. Als je nog een plek zoekt bij een bedrijf voor een Comakership; stuur even een berichtje.
Waarvoor is dit ???
Elke site met persoonsgegevens die geen kontsex wil met General Data Protection Regulation. Toestemming dient te worden gegeven door middel van een duidelijke actieve handeling, bijvoorbeeld een schriftelijke verklaring, ook met elektronische middelen, of een mondelinge verklaring, waaruit blijkt dat de betrokkene vrijelijk, specifiek, geïnformeerd en ondubbelzinnig met de verwerking van zijn persoonsgegevens instemt. Hiertoe zou kunnen behoren het klikken op een vakje bij een bezoek aan een internetwebsite, het selecteren van technische instellingen voor diensten van de informatiemaatschappij of een andere verklaring of een andere handeling waaruit in dit verband duidelijk blijkt dat de betrokkene instemt met de voorgestelde verwerking van zijn persoonsgegevens. Stilzwijgen, het gebruik van reeds aangekruiste vakjes of inactiviteit mag derhalve niet als toestemming gelden. De toestemming moet gelden voor alle verwerkingsactiviteiten die hetzelfde doel of dezelfde doeleinden dienen. Indien de verwerking meerdere doeleinden heeft, moet toestemming voor elk daarvan worden verleend. Indien de betrokkene zijn toestemming moet geven na een verzoek via elektronische middelen, dient dat verzoek duidelijk en beknopt te zijn en niet onnodig storend voor het gebruik van de dienst in kwestie.
source?
http://eur-lex.europa.eu/legal-content/NL/TXT/?uri=CELEX:32016R0679
ugh. ik word zo moe van alles de laatste tijd.
Dus. Welke certificaten zijn goed om te laten zien dat je wat met C# of JS (of voor de lol regex) kan. Zat rond te zoeken en tot nu toe enkel voorbeeld troep gezien met strik vragen waar ik een kut hekel aan heb ipv iets doen.
waar de fuck kan ik n wasmachine in termijnen betalen waar het niet shady is of er vage inkomstenregels gelden ziet er naar uit dat zo'n ding in termijnen betalen gereserveerd is voor rijke stinkerds die het totaalbedrag toch al in 1 keer zouden kunnen neergooien, zeer irritant ik kan makkelijk 30 euro p/m kwijt maar zelfs de populaire webshops die al 8 euro p/m aanbieden hoeven me niet
Die regelingen zijn altijd shady, je betaalt altijd toch veel meer. Je kan beter naar de bank stappen voor een persoonlijke lening, maar dat is meestal vanaf 2000-5000 euro. Dit kan echter per bank verschillen en waarschijnlijk krijg je het meeste resultaat door gewoon een filiaal van jouw bank binnen te stappen. Ik heb dit gedaan voor wat lichte renovatie aan mijn huis, en was liep binnen 30 minuten naar buiten met het geld op m'n rekening een betalingsregeling. Echter, een dergelijk bedrag lenen ij de bank kan nog steeds goedkoper zijn dan pay-day loans of pay-as-go/pay-to-rent schemes. En veel minder shady...
https://www.telegraaf.nl/nieuws/1994519/meijerink-ik-ga-wel-schreeuwen-op-de-dam „Ik ben niet bang om opgepakt te worden. We maken een aanklacht tegen het kolonialisme. Wat een koloniaal instituut als de rechtbank daarvan vindt, is niet interessant.” Moet wel een enorm grote steen geweest zijn.
Kan, gejank erna is minder fijn.
Zullen we de West-Indische Compagnie maar weer is crowdfunden?
https://youtu.be/mBN8xJby2b8
https://nos.nl/artikel/2230872-rabobank-stopt-met-scanner-voor-internetbankieren.html Volgens de bank is het niet meer nodig om met een apart apparaatje betalingen te verifiëren en zijn er tegenwoordig andere manieren voor, bijvoorbeeld met een smartphone. "Je kunt hierbij denken aan 5-cijferige inlogcodes, het lezen van een vingerafdruk of hand- en gezichtsherkenning, in combinatie met allerlei monitoringsmogelijkheden", zegt directielid Bart Leurs tegen De Telegraaf. Welke idioot keurt dit goed?
Eh, het is allebei TFA alleen zit er op je smartphone e.v.t extra beveiliging op door pincode en dergelijke. Hoewel dat wel gebalanceerd wordt door het feit dat je geen pas nodig hebt en een smartphone aantrekkelijker is om te stelen. Vind het geen slecht idee, zit zelf bij ING dus gebruik geen scanner maar het leek me altijd vreselijk onhandig. Mijn vriendin zit bij de Rabobank en die heeft vaak genoeg gehad dat ze iets wilde bestellen maar niet kon betalen omdat ze de scanner niet bij had.
Jippie nog een pincode https://files.facepunch.com/forum/upload/500/005dae7c-cd94-4f49-9703-343b836d79d1/image.png
Als MBO-leerling, kan ik gebruik maken van de studentenkorting van Pathé? Op de site staat: ''Studenten dienen ingeschreven te staan als student en bij de Pathé ticketcontrole een geldige collegekaart te tonen voor een MBO-, HBO- of WO-instelling. Dus het zou moeten kunnen maar 'collegekaart' verward me lichtelijk. Ik heb alleen een soort leerlingpas ( @TheJjokerR weet misschien de precieze term voor deze pas) dus weet niet of dit ook als 'collegekaart' geldt. Wil geen studententickets bestellen en daar aankomen en dat ze iets hebben van 'yo dit is geen collegekaart fuck outta here'
In die discussie heb ik opgevangen dat het per school kan verschillen of ze wel of niet mee doen.
Sorry, you need to Log In to post a reply to this thread.