• Nederdraad / Dutchthread Before the singing the church out!
    238 replies, posted
Ja heb de tickets gewoon besteld met de studentenkorting. Als ze moeilijk doen laat ik gewoon hun eigen webpagina zien waar staat dat MBO-passen ook gelden
Uit ervaring doet Pathe er echt niet moeilijk over. Ben trouwens totaal maar 1 keer gevraagd voor mijn kaart en mijn MBO kaart van het ROC was prima.
Ah ik zit ook op het ROC, moet goed komen dan. Lekker naar Infinity War en boos worden dat al mijn filmvriendjes mogelijk sterven.
Doet de erotiek stand nog wat op videoland of zit hij er voor de show?
Videoland is kut
Voelt inderdaad als adidos of nkie. Heeft brazzers maar enkel in SD.
Weer zo'n kut stuk op tv dat iedereen maar mbo metselaar moet worden want daar is geld en werk. Maar je hoort die beroeps tv zeikers die al meer in een week binnen harken dat het wel de beroepen zijn waar je blij mag zijn dat je met 40 en al naar de kloten nog net van beroep kan wisselen.
En nog steeds geen liefde voor de theoretische MBO opleidingen, want alleen praktijks-MBO opleidingen zijn nuttig </3
Waren dat niet altijd havo dropouts .
@TheJjokerR Ik zag je wel weer bijna ons lokaal binnenlopen. Met je baard. God wat is het eng om een docent FPer te hebben
Wegblijven van de 4e verdieping gvd dadelijk weet je nog wie ik ben
Informeer ons even als jullie op een date gaan.
Wanneer komt het seks schandaal op t nieuws?
Wat de fuck is gerrit allemaal aan het doen?
https://www.youtube.com/watch?v=fq3abPnEEGE
godverdomme https://files.facepunch.com/forum/upload/106970/9b801b04-6ae0-498e-9006-52b3fc0836c8/image.png
selectieflezen.jpeg Wel, de kansspelauthoriteit zegt wel hoe ze dat kunnen doen, in het zinnetje wat er achter staat: door de items niet verhandelbaar te maken. Of ze zouden dat walgelijk verslavend gedrocht van het concept loot boxes uit de spellen kunnen halen, maar dat vindt de portefeuille van Gabe Newell niet leuk.
Fucking lmao laat het maar aan Valve over om werkelijk de meest mongolische "oplossing" te vinden
Maar dat is letterlijk dezelfde oplossing als wat er nu is, dat je niks kan verkopen/kopen of traden?
Doe is vervanger noemen.
Nul keer Ronaldo In Fifa18 kunnen spelers virtuele pakjes met voetbalkaartjes kopen. Het is een gok welke spelers er op die kaarten staan. Een speler kocht onlangs voor 3800 euro aan voetbalkaartjes, om te onderzoeken hoe groot de kans is om voetbalkaartjes met topvoetballers zoals Cristiano Ronaldo te winnen. Hij opende 651 pakjes, maar kreeg nul keer de kaart met Ronaldo. Ook won hij geen enkele zeldzame kaart met oud-voetballers. EA trekt zich wel iets aan van de discussie. In het volgende deel van de Fifa-spellen komt er meer duidelijkheid over de winkansen van spelers. Mogelijk wordt er in percentages uitgedrukt hoe groot de kans is om een zeldzaam voetbalkaartje te winnen. Die aanpassing zou overigens de zorgen van de Nederlandse toezichthouder niet wegnemen, aangezien het probleem is dat de gewonnen kaarten online verhandeld kunnen worden. Blijft lachen.
Goedkoper dan de echte Ronaldo though
Ik kijk eigenlijk alleen nog maar in games. FP helemaal naar de snetver
Sinds newpunch ben ik er een beetje van af gezakt. Het is al ongeveer een jaar sinds ik elke dag nog poste op Facepunch en dagelijks LMAO pics bezocht. Misschien dat het nog allemaal wel een keertje terug komt maar op het moment is het erg stilletjes, misschien inderdaad wel weer eens een Gaki no Tsukai stream doen.
het is kanker warm
Nou nie meer
het is minder kankerwarm we zijn degradeerd naar tyfuswarm
Oke nu zegt die dat er 11 paginas zijn ????????¿
Deze tyfusbende werkt voor geen meter mobile is helemaal een marteling
Sorry, you need to Log In to post a reply to this thread.