• Avira.Systray.exe bad image error on Windows' startup
    5 replies, posted
Hello, I've been having this problem recently which started happening just around week ago. Basically i have Avira and Razer Synapse installed on the computer. Recently, when i boot up the pc, i get greeted with the error "Avira.Systray.exe - bad image", with the message "Appdata\Local\Temp\0Kraken71ChromaDevProps.dll is either not designed to run Windows or contains an error" Clicking ok or closing doesn't affect the Razer app, which works fine and Avira still appears in my system tray correctly, still it's an annoying thing and if it's possible i'd like to fix it, any ideas?
Reinstall Avira?
At this point i think i'm gonna replace it with another Antivirus, i'm tired of Avira. Any recommendations? I was told that kaspersky is a good AV
[QUOTE=Batandy;53053731]At this point i think i'm gonna replace it with another Antivirus, i'm tired of Avira. Any recommendations? I was told that kaspersky is a good AV[/QUOTE] Bitdefender seems okay for home use if you want free stuff.
I'm just wondering why a dll is loading from your temp directory. I'd recommend purging your temp directory and using AutoRuns to find out what is loading it.
[QUOTE=Morgen;53056471]Bitdefender seems okay for home use if you want free stuff.[/QUOTE] Thanks, i'll check it out [QUOTE=Rand0mNumber;53058487]I'm just wondering why a dll is loading from your temp directory. I'd recommend purging your temp directory and using AutoRuns to find out what is loading it.[/QUOTE] Actually, don't ask me why, but it's apparently how it's supposed to be when using Razer Synapse, yeah it's really shitty how a simple program to configure your headset can be so intrusive
Sorry, you need to Log In to post a reply to this thread.