• Advanced Mann-Conomy: How to idle with multiple accounts
    2,129 replies, posted
[QUOTE=DeltaEcho;35654062]I use these parameters myself Also just use the idle.cfg that is included in the tutorial. It ends up using less resources for some weird reason. If anyone is NOT using [URL="http://facepunch.com/threads/1161862?p=34583257&viewfull=1#post34583257"]TF2Idle[/URL] yet then please do. I'll eventually get around to making something to setup the folders and such. But for now you will need to do it manually. -Delta[/QUOTE] Hey, thanks! One tiny problem though, when I click "Start Idling", yeah I can see on my main account that the idling account is in TF2. But it doesn't join the map, nor do I see the CMD window as described above. Yesterday I ignored these 2 facts and went to bed with it running, but I didn't find anything the next morning. I know it isn't the drop cap, since I tried booting up tf2 the normal way on there and left it on trade_plaza 2, and I got some stuff afterwards. I just don't want to keep doing that since it takes up so much memory, and apparently text mode via SandBoxie hates me, since it works fine when I'm not using Sandboxie.
[QUOTE=MrBond;35654167]Hey, thanks! One tiny problem though, when I click "Start Idling", yeah I can see on my main account that the idling account is in TF2. But it doesn't join the map, nor do I see the CMD window as described above. Yesterday I ignored these 2 facts and went to bed with it running, but I didn't find anything the next morning. I know it isn't the drop cap, since I tried booting up tf2 the normal way on there and left it on trade_plaza 2, and I got some stuff afterwards. I just don't want to keep doing that since it takes up so much memory, and apparently text mode via SandBoxie hates me, since it works fine when I'm not using Sandboxie.[/QUOTE] Maybe your Sanboxes aren't set up properly so it can't apply the command. Make sure it is hooked up fine. TF2Idle has a option where it can setup the sandboxes and clean them out when needed. Try it.
[QUOTE=DeltaEcho;35660449]Maybe your Sanboxes aren't set up properly so it can't apply the command. Make sure it is hooked up fine. TF2Idle has a option where it can setup the sandboxes and clean them out when needed. Try it.[/QUOTE] I can't find that option...
[QUOTE=soulquarian;35652090]Boben, how much?[/QUOTE] That what i asked. [QUOTE=Sae;35652983]Considering it costs $5 minimum to set up, something less than $5 each.[/QUOTE] Right, i truly doubt it can be more, lol. Also, still looking for some nice inventory manager, preferable with crafting feature.
hey, do you guys also losing connection to steam server / crash lately with your idle accounts? i have perfect connection and thats not the problem. its stupid updates from time to time now that disconnects the accs. anybody else?
[QUOTE=lolerx;35660835]hey, do you guys also losing connection to steam server / crash lately with your idle accounts? i have perfect connection and thats not the problem. its stupid updates from time to time now that disconnects the accs. anybody else?[/QUOTE] Make sure that +maxplayers it set to the minimum of 2. If this is set to 24 it may create an unstable connection. If the item scheme is updated it should auto download and apply. Not a whole lot you can do about it. [QUOTE=MrBond;35660689]I can't find that option...[/QUOTE] [IMG]http://img338.imageshack.us/img338/5886/10771824.png[/IMG] As for Item Managers here's 2 mentioned in the thread: [url]http://sim.didrole.com/[/url] - Has auto crafting [url]http://www.jengerer.com/item_manager/[/url] - Doesn't have auto crafting
[QUOTE=DeltaEcho;35661263][url]http://sim.didrole.com/[/url] - Has auto crafting [url]http://www.jengerer.com/item_manager/[/url] - Doesn't have auto crafting[/QUOTE] Used first already - pure shit. Too many problems and craft fails like "there is no blueprint". Will try second.
[QUOTE=Boben;35662900]Used first already - pure shit. Too many problems and craft fails like "there is no blueprint". Will try second.[/QUOTE] It doesn't take that long to craft stuff yourself. Takes me 20 minutes to craft 300 items.
wtf is item-scheme update for message?
I keep getting problems with my idle this is the batch file [CODE]cd "D:\Program Files\Steam" start steam.exe -applaunch 440 -textmode -nosound -noipx -novid -nopreload -nojoy -sw +sv_lan 0 +map "itemtest"[/CODE] now its stays connected for maybe an hour or so then disconnects and keeps looping a message about item schema over and over never reconnecting [IMG]http://img821.imageshack.us/img821/5627/41936372.jpg[/IMG]
[QUOTE=Joe88;35666703]I keep getting problems with my idle this is the batch file [CODE]cd "D:\Program Files\Steam" start steam.exe -applaunch 440 -textmode -nosound -noipx -novid -nopreload -nojoy -sw +sv_lan 0 +map "itemtest"[/CODE] now its stays connected for maybe an hour or so then disconnects and keeps looping a message about item schema over and over never reconnecting [IMG]http://img821.imageshack.us/img821/5627/41936372.jpg[/IMG][/QUOTE] I think you'll still have your items, wait 1 hour and see.
[QUOTE=Joe88;35666703]I keep getting problems with my idle this is the batch file [CODE]cd "D:\Program Files\Steam" start steam.exe -applaunch 440 -textmode -nosound -noipx -novid -nopreload -nojoy -sw +sv_lan 0 +map "itemtest"[/CODE] now its stays connected for maybe an hour or so then disconnects and keeps looping a message about item schema over and over never reconnecting [IMG]http://img821.imageshack.us/img821/5627/41936372.jpg[/IMG][/QUOTE] I think that's just for folks who want to run an account registered server. It doesn't affect your drops. It's really only for eligibility to special TF2 server based events (like Halloween gift drops).
Joe88 can you please add [QUOTE]+maxplayers 2[/QUOTE] to your launch options. [QUOTE=lolerx;35666506]wtf is item-scheme update for message?[/QUOTE] It's the item server connected to you. Make sure this is connected at all times.
I idled with 8 accounts overnight (first time in the last week), but 7 of them got only 1 or 2 items in 7 hours of idling. The game logs doesn't warn that steam connection gone "zero". Anyone else had this problem?
[QUOTE=gambler;35674190]I idled with 8 accounts overnight (first time in the last week), but 7 of them got only 1 or 2 items in 7 hours of idling. The game logs doesn't warn that steam connection gone "zero". Anyone else had this problem?[/QUOTE] Did you close the individual TF2 windows? I've found items don't necessarily appear in the backpack until TF2 is shut down.
[QUOTE=Sae;35674315]Did you close the individual TF2 windows? I've found items don't necessarily appear in the backpack until TF2 is shut down.[/QUOTE] No that was not the case, I check the drops on TF2items.com. I've been idling for months and it happened only this night. It's like I already had used "drop time" on accounts I didn't log in for a week.
[QUOTE=gambler;35674534]No that was not the case, I check the drops on TF2items.com. I've been idling for months and it happened only this night. It's like I already had used "drop time" on accounts I didn't log in for a week.[/QUOTE] lately, this week i lost connection to tf2 server constant. my connection is good. i think the game is crashing in textmode.
[QUOTE=lolerx;35674937]lately, this week i lost connection to tf2 server constant. my connection is good. i think the game is crashing in textmode.[/QUOTE] This can be network instability try restarting your router/modem. Or it can be Steam just messing up. You can try deleting everything but steamapps and steam.exe and trying again.
The game didn't crash for me, I just received less drops than usual, one of the accounts idle'd for 12 hours and got only one item. The TF2 log always displays if the Steam Connection goes 0, but that was not the case, unless Valve disabled the warning in the last patches.
[QUOTE=Joe88;35666703]I keep getting problems with my idle now its stays connected for maybe an hour or so then disconnects and keeps looping a message about item schema over and over never reconnecting [IMG]http://img821.imageshack.us/img821/5627/41936372.jpg[/IMG][/QUOTE] Im getting the same issue. Valve could be updating networks / servers, or the last update broke something. I might suspend my idling attempts till this gets fixed. [QUOTE=ric20007] I think you'll still have your items, wait 1 hour and see.[/quote] this hasn't been the case for me. once this starts, the idle process gets f**ked for that account. [QUOTE=GreenDolphin] I think that's just for folks who want to run an account registered server. It doesn't affect your drops. It's really only for eligibility to special TF2 server based events (like Halloween gift drops).[/quote] Yes and No. if you keep seeing the schema updated followed by "not logging into registered account" repeatedly, its an indication that something is failing. usually i nuke these idles, and go back to them later to preserve the drop count.
If you're creating a server to idle, that identity message is normal. It just means your server isn't registered to Matchmaking. It doesn't affect item drops. The message that identified if you're getting item drops or not was something like "Steam Connection = 0", it usually appears when the item server is down. But it seems it was removed last patch. Just to add, all that messages comes after Matchmaking or item servers gone down. When regaining connection to the servers, that messages will display again.
[QUOTE=gambler]If you're creating a server to idle, that identity message is normal. It just means your server isn't registered to Matchmaking. It doesn't affect item drops. The message that identified if you're getting item drops or not was something like "Steam Connection = 0", it usually appears when the item server is down. But it seems it was removed last patch. Just to add, all that messages comes after Matchmaking or item servers gone down. When regaining connection to the servers, that messages will display again.[/QUOTE] if you keep seeing the schema updated followed by "not logging into registered account" Repeatedly. Its an indication that something is failing. [quote=gambler]The message that identified if you're getting item drops or not was something like "Steam Connection = 0", it usually appears when the item server is down. But it seems it was removed last patch.[/quote] This is not correct. if i set my firewall to [B]'Block All'[/B] the steam connection = 0 still pops up.
I know something is failing and I'm certain it's instability from Valve's item and MM servers. But the steam connection = 0 error didn't show up any time, which is pretty much usual when there's any instability. That's why I thought it was removed. Usually I get around 100 items from 12 accounts, but early today I got only 72. Not counting crates.
[QUOTE=gambler;35679852]I know something is failing and I'm certain it's instability from Valve's item and MM servers. But the steam connection = 0 error didn't show up any time, which is pretty much usual when there's any instability. That's why I thought it was removed. Usually I get around 100 items from 12 accounts, but early today I got only 72. Not counting crates.[/QUOTE] im having the same issue this started after the last steam update :/
It happened again last night. Idled with 6 accounts for the first time of the week, only 1-2 item drops per account in 7 hours of idling, with no disconnection.
[QUOTE=gambler;35686131]It happened again last night. Idled with 6 accounts for the first time of the week, only 1-2 item drops per account in 7 hours of idling, with no disconnection.[/QUOTE]I've been having the same problem for the past two weeks. This week I ran some accounts multiple nights in a row and they are stuck on 4~5 items. I also have one account that won't get any. Not sure what changed.
there is a thread about this on steam forums [url]http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=2666460[/url]
[QUOTE=colt_pt;35688689]there is a thread about this on steam forums [url]http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=2666460[/url][/QUOTE] Same here.. My last idle was a month ago and today i idled with 5 accs and 2 sont get any items and the others 1-3.. what happened?
I don't think its idle accounts, I play on my main account and have been getting very few drops.
I left the console log of my server opened today, it seems the "item schema" and "server identity" messages were appearing in 30~60 minute intervals, then about 5 hours ago it suddenly stopped showing up. I can only suppose item drops were fixed too.
Sorry, you need to Log In to post a reply to this thread.