• Server won't load save upon start or restart and freezes
    1 replies, posted
When I start or restart my server, console gets stuck and says: "Error loading save (server/default/proceduralmap.3500.343.175.sav)" "NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object" It freezes at this point. My save file is "proceduralmap.3500.343.175" I deleted the map and save file and started over once already. Players played for a while, console saves looked good. Then when I go to restart, it repeats the problem. I've tried loading old saves with the same protocol version and it repeats the error. (Filename: C:\buildslave\unity\build\Runtime/Export/Debug.bindings.h Line: 45) NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object   at MiniCopter.ServerInit () [0x0001c] in <e40c6228e61b4e1fa31404ccc4ded652>:0    at BaseNetworkable.Spawn () [0x00035] in <e40c6228e61b4e1fa31404ccc4ded652>:0    at BaseEntity.Spawn () [0x00000] in <e40c6228e61b4e1fa31404ccc4ded652>:0    at BaseVehicle.Spawn () [0x00000] in <e40c6228e61b4e1fa31404ccc4ded652>:0    at SaveRestore.Load (System.String strFilename, System.Boolean allowOutOfDateSaves) [0x00407] in <e40c6228e61b4e1fa31404ccc4ded652>:0  UnityEngine.DebugLogHandler:Internal_LogException() UnityEngine.DebugLogHandler:LogException(Exception, Object) UnityEngine.Logger:LogException(Exception, Object) UnityEngine.Debug:LogException(Exception) SaveRestore:Load(String, Boolean) ServerMgr:Initialize(Boolean, String, Boolean, Boolean) <StartServer>d__17:MoveNext() UnityEngine.SetupCoroutine:InvokeMoveNext(IEnumerator, IntPtr)   (Filename: <e40c6228e61b4e1fa31404ccc4ded652> Line: 0) NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object   at MiniCopter.ServerInit () [0x0001c] in <e40c6228e61b4e1fa31404ccc4ded652>:0    at BaseNetworkable.Spawn () [0x00035] in <e40c6228e61b4e1fa31404ccc4ded652>:0    at BaseEntity.Spawn () [0x00000] in <e40c6228e61b4e1fa31404ccc4ded652>:0    at BaseVehicle.Spawn () [0x00000] in <e40c6228e61b4e1fa31404ccc4ded652>:0    at SpawnHandler.Spawn (SpawnPopulation population, UnityEngine.Vector3 pos, UnityEngine.Quaternion rot) [0x00115] in <e40c6228e61b4e1fa31404ccc4ded652>:0    at SpawnHandler.Spawn (SpawnPopulation population, SpawnDistribution distribution, System.Int32 targetCount, System.Int32 numToFill, System.Int32 numToTry) [0x000e8] in <e40c6228e61b4e1fa31404ccc4ded652>:0    at SpawnHandler.SpawnInitial (SpawnPopulation population, SpawnDistribution distribution) [0x00016] in <e40c6228e61b4e1fa31404ccc4ded652>:0    at SpawnHandler.InitialSpawn () [0x00023] in <e40c6228e61b4e1fa31404ccc4ded652>:0    at ServerMgr.Initialize (System.Boolean loadSave, System.String saveFile, System.Boolean allowOutOfDateSaves, System.Boolean skipInitialSpawn) [0x00082] in <e40c6228e61b4e1fa31404ccc4ded652>:0    at Bootstrap+<StartServer>d__17.MoveNext () [0x001eb] in <e40c6228e61b4e1fa31404ccc4ded652>:0    at UnityEngine.SetupCoroutine.InvokeMoveNext (System.Collections.IEnumerator enumerator, System.IntPtr returnValueAddress) [0x00027] in <945c24c342914372bc599495ca1ade0d>:0    (Filename: <e40c6228e61b4e1fa31404ccc4ded652> Line: 0)
You are getting some errors like mine and other errors mine don't have. Not sure what is being looked at first by the Devs, the Servers or the clients. They are doing work though, i've had two server updates since the heli patch. I don't know why some servers are starting without problems and other are. I can get mine to start but with a lot of errors, but clients connecting to it barely get 40fps /Debug.bindings.h Line: 45) I get a lot, and the server starts up with GFX Null and has endless errors from that.
Sorry, you need to Log In to post a reply to this thread.