Addon error/spawn menu error.

Half the time when I play Garry’s Mod, in the main menu my addons are downloading but then when I look in the console, it says that the addon files are bad and removed them once downloading. Something with the steamfilesystem or something like that… But then when I play in a map, my spawn lists are gone, but when I remove them the game works good again. Is anyone else having such an error? Is it just steam and it’s workshop?

[Editted] This is what my Console currently says

Missing “c:\users\dan\downloads\steam\steamapps\episode two content.gcf” [-1]
Missing “c:\users\dan\downloads\steam\steamapps\episode one 2007 content.gcf” [-1]
Missing “c:\users\dan\downloads\steam\steamapps\half-life source.gcf” [-1]
Missing “c:\users\dan\downloads\steam\steamapps\half-life source.gcf” [-1]
Missing “c:\users\dan\downloads\steam\steamapps\portal content.gcf” [-1]
Couldn’t SteamMountFilesystem depotid 440.441 [ SteamMountFilesystem(4292,441,0x1763f700=,0x1763f5f0) failed with error 116: Cache needs repair]
Both ConVars must be marked FCVAR_REPLICATED for linkage to work (r_VehicleViewDampen)
Initializing Awesomium…
Both ConVars must be marked FCVAR_REPLICATED for linkage to work (r_VehicleViewDampen)
Parent cvar in server.dll not allowed (lua_debugmode)
No Kinect SDK
Unknown command “ex_test”
Unknown command “cl_thirdperson”
Unknown command “hud_showemptyweaponslots”
Unknown command “sv_backspeed”
Not playing a local game.
Couldn’t SteamMountFilesystem depotid 440.441 [ SteamMountFilesystem(4292,441,0x1763f700=,0x1763f5f0) failed with error 116: Cache needs repair]


(User was banned for this post ("wrong section" - postal))