Can't connect to my server after start

EDIT:
Sorry for my shitty post, just realised I forgot the +map in my start command :goodjob::speechless:

Hello,
After my server starts I can’t connect to it! I have no idea why ! :frowning:

Console Log:



WARNING: No map specified! Server may not heartbeat.
Auto detecting CPU
Using default binary: ./srcds_linux
Server will auto-restart if there is a crash.

WARNING: Failed to load 32-bit libtinfo.so.5 or libncurses.so.5.
  Please install (lib32tinfo5 / ncurses-libs.i686 / equivalent) to enable readline.

Couldn't load shader dll: game_shader_generic_garrysmod_srv.soConVarRef mat_dxlevel doesn't point to an existing ConVar
Game_srv.so loaded for "Garry's Mod"
Setting breakpad minidump AppID = 4000
Initializing Steam libraries for Workshop..
[S_API FAIL] SteamAPI_Init() failed; SteamAPI_IsSteamRunning() failed.
Fetching Workshop Addons.. No -authkey
Adding Filesystem Addon '/root/gmodds/garrysmod/addons/ulib'
Adding Filesystem Addon '/root/gmodds/garrysmod/addons/ulx'
Unknown command "cl_cmdrate"
Unknown command "cl_updaterate"
Unknown command "rate"
Network: IP 82.211.44.173, mode MP, dedicated Yes, ports 27015 SV / 27005 CL


Start command


./srcds_run -console -game garrysmod +maxplayers 16

server.cfg


//Garry's Mod server.cfg - Autogenerated with http://robinschoors.com/?p=244
logging          	on
hostname         	"BEst serva of da world"
rcon_password    	""
sv_password      	"rd"
sv_region        	255
sv_lan           	0
sv_logbans       	1
sv_logecho       	1
sv_logfile       	1
sv_log_onefile   	0
sv_noclipspeed   	5
sv_noclipaccelerate	5
//Sandbox Settings
sbox_allownpcs  	1
sbox_godmode     	0
sbox_plpldamage  	1
sbox_playergod   	0
sbox_noclip      	0
sbox_maxprops    	750
sbox_maxragdolls 	10
sbox_maxnpcs     	50
sbox_maxballoons 	50
sbox_maxeffects  	500
sbox_maxdynamite 	50
sbox_maxlamps    	50
sbox_maxthrusters	250
sbox_maxwheels   	100
sbox_maxhoverballs	100
sbox_maxvehicles 	50
sbox_maxbuttons  	100
sbox_maxsents    	100
sbox_maxemitters 	10
sbox_maxspawners 	10
sbox_maxturrets  	10
//Server Settings
net_maxfilesize  	100
sv_minrate       	0
sv_maxrate       	2500
decalfrequency   	10
sv_maxupdaterate 	66
sv_minupdaterate 	10
//Execute ban files
exec banned_ip.cfg
exec banned_user.cfg


System:



Debian 8 64 bit


GMod servers worked before on the same vps. Is this because of the new update?
Thanks for any help,
Tom