Can't even launch rust due to the new patch

Can’t start the game anymore since the last patch. After double clicking I immediatly get an error like this:

Rust.exe does not work (application not responding).

Anyone has this aswell/ Anyone know a fix for this?

Having the same issue here :confused:

Same here… bump

im gnna try reinstalling the game

Same here

didnt work damnnn it

Broken for me, rocket pls fix

Im getting the same error.

This is what im seeing in the logs:

Missing Bundle bundles/navmesh.000.unity3d

(Filename: C:/BuildAgent/work/d3d49558e4d408f4/artifacts/StandalonePlayerGenerated/UnityEngineDebug.cpp Line: 53)

You are trying to load data from a www stream which had the following error when downloading.
Could not resolve host: bundles; No data record of requested type

(Filename: Line: 1066)

Shader ‘Hidden/Sky Clouds Nominal’: fallback shader ‘Cumulus Perlin Layer SM2’ not found
Shader ‘Hidden/Sky Clouds Rain’: fallback shader ‘Rain Clouds Layer SM2’ not found
The referenced script on this Behaviour is missing!

(Filename: Line: 1699)

Instantiator for prefab ‘barrel_A1_01’ already exists

(Filename: C:/BuildAgent/work/d3d49558e4d408f4/artifacts/StandalonePlayerGenerated/UnityEngineDebug.cpp Line: 53)

Unloading 4 Unused Serialized files (Serialized files now loaded: 41 / Dirty serialized files: 0)

Unloading 41805 unused Assets to reduce memory usage. Loaded Objects now: 9065.
Total: 29.243374 ms (FindLiveObjects: 1.407144 ms CreateObjectMapping: 3.755598 ms MarkObjects: 2.387881 ms DeleteObjects: 21.365934 ms)

default config

(Filename: C:/BuildAgent/work/d3d49558e4d408f4/artifacts/StandalonePlayerGenerated/UnityEngineDebug.cpp Line: 53)

Loaded cfg/client.cfg

(Filename: C:/BuildAgent/work/d3d49558e4d408f4/artifacts/StandalonePlayerGenerated/UnityEngineDebug.cpp Line: 53)