Compiled model not smooth?

So I ported a model from mmd and it almost works in source. It’s just that the edges aren’t smooth when in source… Does anybody know what I might have done wrong?

The .qc I used (and still am in progress of making


$modelname		neru.mdl
$Model			Neru	"neru_ref.smd"{

flexfile "Eyes.VTA"
flex "Blank" frame 0
flexcontroller "Phoneme" "Blank" "range" 0 1
%Blank = Blank

flexfile "Eyes.VTA"
flex "pupil_shrink" frame 1
flexcontroller "eyelid" "pupil_shrink" "range" 0 1
%pupil_shrink = pupil_shrink

flexfile "Eyes.VTA"
flex "look_down" frame 2
flexcontroller "eyelid" "look_down" "range" 0 1
%look_down = look_down

flexfile "Eyes.VTA"
flex "Pupil_shrink_minor" frame 3
flexcontroller "eyelid" "Pupil_shrink_minor" "range" 0 1
%Pupil_shrink_minor = Pupil_shrink_minor

flexfile "Eyes.VTA"
flex "blink_depressed" frame 4
flexcontroller "eyelid" "blink_depressed" "range" 0 1
%blink_depressed = blink_depressed

flexfile "Eyes.VTA"
flex "eyelid_down" frame 5
flexcontroller "eyelid" "eyelid_down" "range" 0 1
%eyelid_down = eyelid_down

flexfile "Eyes.VTA"
flex "eyelid_down_2" frame 6
flexcontroller "eyelid" "eyelid_down_2" "range" 0 1
%eyelid_down_2 = eyelid_down_2

flexfile "Eyes.VTA"
flex "blink_normal" frame 7
flexcontroller "eyelid" "blink_normal" "range" 0 1
%blink_normal = blink_normal

flexfile "Eyes.VTA"
flex "Blink_r" frame 8
flexcontroller "eyelid" "Blink_r" "range" 0 1
%Blink_r = Blink_r

flexfile "Eyes.VTA"
flex "eyelid_down_3" frame 9
flexcontroller "eyelid" "eyelid_down_3" "range" 0 1
%eyelid_down_3 = eyelid_down_3

flexfile "Eyes.VTA"
flex "Not_amused" frame 10
flexcontroller "eyelid" "Not_amused" "range" 0 1
%Not_amused = Not_amused

flexfile "Eyes.VTA"
flex "EEE" frame 11
flexcontroller "eyelid" "EEE" "range" 0 1
%EEE = EEE

//flexfile "Eyes.VTA"
//flex "EEE" frame 12
//flexcontroller "eyelid" "EEE" "range" 0 1
//%blink_depressed = blink_depressed


}

$Surfaceprop	Flesh
$cdmaterials	"models\loidavoc
eru"
$Sequence		Idle	"neru_ref.smd"

(Yes I did google my problem and I couldn’t find anything)

could you specify the 3d editor and version you used and the file type of the model when you imported it?

Edit:
also have you checked the smoothing groups?

3ds max 2011

I imported the .pmd file as normal (no conversion from .pmx (lucky me))
Yes the smoothing groups are ok.

Try to use Explitic Normals method when exporting the SMD file

It worked for me
http://www.facepunch.com/showthread.php?t=1073833&p=37051690&viewfull=1#post37051690

Didn’t work :c

Check for unwelded vertex