crash on join and in create listen server

my gmod had crashed since a week ago when creating and joining help pls, i already update and its the same problem

Edit:

CRASH REPORT

83(107.485109): Sending 267 ‘User Info’ ConVars to server (cl_spewuserinfoconvars to see)
82(99.058003): Unable to load virtual file system!

81(99.057967): Lua cache file “” does not exist. This indicates a server misconfiguration.
80(99.057337): Decompressing data pack into virtual file system…
79(82.945746): No pure server whitelist. sv_pure = 0
78(82.496902): SetConVar: No such cvar ( ulx_logEcho set to 1), skipping
77(82.496884): ConVarRef ulx_logEcho doesn’t point to an existing ConVar
76(82.496762): SetConVar: No such cvar ( ulx_votemapSuccessratio set to 0.4), skipping
75(82.496742): ConVarRef ulx_votemapSuccessratio doesn’t point to an existing ConVar
74(82.496617): SetConVar: No such cvar ( ulx_chattime set to 0), skipping
73(82.496596): ConVarRef ulx_chattime doesn’t point to an existing ConVar
72(82.496446): SetConVar: No such cvar ( ulx_welcomemessage set to Welcome to %host%! We’re playing %curmap%.), skipping
71(82.496394): ConVarRef ulx_welcomemessage doesn’t point to an existing ConVar
70(82.284469): Attemped to precache unknown particle system “blood_impact_yellow_01”!
69(82.284086): Attemped to precache unknown particle system “blood_impact_green_01”!
68(81.960916):
Sandbox
Map: gm_flatgrass
Players: 6 / 10
Build: 4260
Server Number: 1

67(80.755942): Connected to 96.241.216.12:27024
66(80.427158): Connecting to 96.241.216.12:27024…
65(80.356076): Network: IP 192.168.40.106, mode MP, dedicated No, ports 27015 SV / 27005 CL
64(79.008140): Host_WriteConfiguration: Wrote cfg/config.cfg
63(78.997134): exec: couldn’t exec userconfig.cfg
62(78.961268): ConVarRef cl_himodels doesn’t point to an existing ConVar
61(78.575816): Host_WriteConfiguration: Wrote cfg/config.cfg
60(78.537839): exec: couldn’t exec userconfig.cfg
59(78.493882): ConVarRef cl_himodels doesn’t point to an existing ConVar
58(77.878920): ConVarRef cl_crosshaircolor doesn’t point to an existing ConVar
57(72.298428): ConVarRef cl_crosshaircolor doesn’t point to an existing ConVar
56(72.293223): ConVarRef cl_crosshaircolor doesn’t point to an existing ConVar
55(72.287335): ConVarRef cl_crosshaircolor doesn’t point to an existing ConVar
54(72.282716): ConVarRef cl_crosshaircolor doesn’t point to an existing ConVar
53(72.278333): ConVarRef cl_crosshaircolor doesn’t point to an existing ConVar
52(72.170211): ConVarRef cl_crosshaircolor doesn’t point to an existing ConVar
51(72.170011): ConVarRef cl_crosshairscale doesn’t point to an existing ConVar
50(72.169381): ConVarRef cl_crosshaircolor doesn’t point to an existing ConVar
49(72.168878): ConVarRef cl_crosshaircolor doesn’t point to an existing ConVar
48(72.166014): ConVarRef doesn’t point to an existing ConVar
47(72.057266): ConVarRef cl_crosshair_file doesn’t point to an existing ConVar
46(72.056963): ConVarRef cl_crosshair_scale doesn’t point to an existing ConVar
45(72.056732): ConVarRef cl_crosshair_blue doesn’t point to an existing ConVar
44(72.056539): ConVarRef cl_crosshair_green doesn’t point to an existing ConVar
43(72.056314): ConVarRef cl_crosshair_red doesn’t point to an existing ConVar
42(72.055613): ConVarRef cl_crosshairusealpha doesn’t point to an existing ConVar
41(71.801123): ConVarRef cl_himodels doesn’t point to an existing ConVar
40(71.800908): ConVarRef bottomcolor doesn’t point to an existing ConVar
39(71.800689): ConVarRef topcolor doesn’t point to an existing ConVar
38(37.457521): GetAllManifestFiles: Unable to load maplist.txt
37(29.450734): Unknown command “sv_backspeed”
36(29.448246): Unknown command “hud_showemptyweaponslots”
35(23.550920): Unknown command “cl_thirdperson”
34(23.543584): maxplayers set to 1
33(22.518947): [Jul 12 2010 11:57:06]
32(22.518888): Garry’s Mod client.dll Build #089 31(13.626645): Parent cvar in server.dll not allowed (sv_scriptenforcer_initialkick)
30(13.130732): ILocalize::AddFile() failed to load file “resource/garrysmod_spanish.txt”.
29(13.036401): Steam config directory: g:\archivos de programa\steam\steamapps\perugamerxxi\garrysmod\platform\config
28(12.165954): Unknown command “sv_allow_wait_command”
27(12.165265): maxplayers set to 128
26(8.769988): [Jul 12 2010 11:57:10]
25(8.769946): Garry’s Mod server.dll Build #089 24(6.069163): No permission
23(6.069088): Mounting zeno_clash… 22(6.069075): Disabled
21(6.069008): Mounting hl1mp… 20(6.068995): Disabled
19(6.068918): Mounting hl1… 18(6.068905): Disabled
17(6.068793): Mounting lostcoast… 16(6.068753): OK
15(6.063882): Mounting portal… 14(6.063842): OK
13(6.058804): Mounting hl2mp… 12(6.058766): OK
11(6.051508): Mounting episodic… 10(6.051471): OK
9(6.047551): Mounting dod… 8(6.047508): OK
7(6.040258): Mounting cstrike… 6(6.040218): OK
5(6.034407): Mounting tf… 4(6.034363): OK
3(6.024063): Mounting ep2… 2(6.024019): OK
1(6.010427): Mounting hl2… ’

http://www.facepunch.com/showthread.php?t=965237

lol

You didn’t show much explanation when i first posted.

sry i was downloading debbuging tools