CS:S Problem With GMOD

Alright, What happened this time is when i joined a server this morning it showed up Checkers and Errors But I checked Mounts and stuff and it was mounted but i re-mounted it and it didnt work has anyone else have a problem with this? I could use some help I might post screenshots if anyone doesnt get it…

-Bump- I do really need help with this like CS:S and other things are mounted but CS:S Stuff isnt showing up in game im missing textures and such and Yes, I did legally Buy it.

Alright Heres the screenshot i said i possibly would post… http://steamcommunity.com/id/kegface/screenshot/649869708033244257?tab=public http://steamcommunity.com/id/kegface/screenshot/649869708033243868/?tab=public http://steamcommunity.com/id/kegface/screenshot/649869708033243336/?tab=public http://steamcommunity.com/id/kegface/screenshot/649869708033242876/?tab=public http://steamcommunity.com/id/kegface/screenshot/649869708033242362/?tab=public http://steamcommunity.com/id/kegface/screenshot/649869708033241710/?tab=public http://steamcommunity.com/id/kegface/screenshot/649869708033241013/?tab=public http://steamcommunity.com/id/kegface/screenshot/649869708033240146/?tab=public http://steamcommunity.com/id/kegface/screenshot/649869708033239508/?tab=public http://steamcommunity.com/id/kegface/screenshot/649869708033238924/?tab=public http://steamcommunity.com/id/kegface/screenshot/649869708033238443/?tab=public

[editline]29th October 2011[/editline]

They go to the right not down btw.

Have you run CS:S since installing it? Also, you can go down a line when replying, so your links would look like this: