Custom Soundscape Problem

I’ve created a custom soundscape for my map and it does not work
All details relating to soundscape
Name: soundscapes_gm_cabin
Location: garrysmod\garrysmod\scripts
Mapname: soundscape_test
Info on .txt


"cabin.outdoors"
{
	"dsp"	"0"

	"playlooping"
	{
		"volume"		"0.2"
		"pitch"		"100"
		"wave"		"ambient/animal/crickets.wav"
	}

	"playlooping"
	{
		"volume"		"0.6"
		"pitch"		"100"
		"wave"		"ambient/weather/rumble_rain.wav"
	}



	"playrandom"
	{

		"time"		"8,16"
		"volume"		"0.4,0.9"
		"pitch"		"85,100"

		"rndwave"
		{
			"wave"	"ambient/weather/thunder1.wav"
			"wave"	"ambient/weather/thunder2.wav"
			"wave"	"ambient/weather/thunder3.wav"
			"wave"	"ambient/weather/thunder4.wav"
			"wave"	"ambient/weather/thunder5.wav"
			"wave"	"ambient/weather/thunder6.wav"

		}
	}


	"playrandom"
	{

		"time"		"4,10"
		"volume"		"0.1,0.3"
		"pitch"		"85,100"

		"rndwave"
		{
			"wave"	"ambient/animal/bird1.wav"
			"wave"	"ambient/animal/bird2.wav"
			"wave"	"ambient/animal/bird3.wav"
			"wave"	"ambient/animal/bird4.wav"
			"wave"	"ambient/animal/bird5.wav"
			"wave"	"ambient/animal/bird6.wav"
			"wave"	"ambient/animal/bird7.wav"
			"wave"	"ambient/animal/bird8.wav"
			"wave"	"ambient/animal/bird9.wav"
			"wave"	"ambient/animal/bird10.wav"
			"wave"	"ambient/animal/bird11.wav"
			"wave"	"ambient/animal/bird12.wav"
			"wave"	"ambient/animal/bird13.wav"
			"wave"	"ambient/animal/bird14.wav"
			"wave"	"ambient/animal/bird15.wav"
			"wave"	"ambient/animal/bird16.wav"
			"wave"	"ambient/animal/bird17.wav"
			"wave"	"ambient/animal/bird18.wav"
			"wave"	"ambient/animal/bird19.wav"
			"wave"	"ambient/animal/bird20.wav"


		}
	}

	


	"playrandom"
	{

		"time"		"10,25"
		"volume"		"0.2"
		"pitch"		"85,100"

		"rndwave"
		{
			"wave"	"ambient/animal/snake1.wav"
			"wave"	"ambient/animal/snake2.wav"
			"wave"	"ambient/animal/snake3.wav"


		}
	}


	"playrandom"
	{

		"time"		"5,11"
		"volume"		"0.3,0.5"
		"pitch"		"80,100"

		"rndwave"
		{
			"wave"	"ambient/misc/rock1.wav"
			"wave"	"ambient/misc/rock2.wav"
			"wave"	"ambient/misc/rock3.wav"


		}

	}







}




"cabin.indoors"
{
	"dsp"	"0"

	
	"playlooping"
	{
		"volume"		"0.3"
		"pitch"		"100"
		"wave"		"ambient/weather/rumble_rain.wav"
	}



	"playrandom"
	{

		"time"		"10,25"
		"volume"		"0.3,0.6"
		"pitch"		"85,100"

		"rndwave"
		{
			"wave"	"ambient/weather/thunder1.wav"
			"wave"	"ambient/weather/thunder2.wav"
			"wave"	"ambient/weather/thunder3.wav"
			"wave"	"ambient/weather/thunder4.wav"
			"wave"	"ambient/weather/thunder5.wav"
			"wave"	"ambient/weather/thunder6.wav"

		}
	}


	

		


}


More info:
Map contains two env_soundscape_triggerable entitys (Names IndoorSoundscape and OutdoorSoundscape)
Also contains two trigger multiples, one with the output (OnTrigger - IndoorSoundscape - ToggleEnabled) and the other is the same only OutdoorSoundscape

Sorry for the long post I just wanted to include everything that might be a factor in it not working.
Thanks :slight_smile:

The soundscape text needs to match the BSP name.

Ok, thanks, I’ll try that

Like the name of the manifest needs to be bspname_soundscapes.txt or whatever.

soundscapes_bspname actually, and thanks it works :slight_smile: