Custom SWEPS in gamemode folders

Not sure whether or not to put this in this forum or in the Models forum, so if this is in the wrong spot someone can kindly move it. :]

So I’m looking for sweps to use in my gamemode, and I have a few that work by themselves (in the addons folder). However, the second I try to put them in my gamemodes folder, things aren’t so easy. Right now I got all of my sounds and functionality to work, but the models still don’t want to.

Right now, I have the shared.lua file for a gun at the path:


C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\qixgzp\garrysmod\garrysmod\gamemodes\Advantage\entities\weapons\adv_gmg

And the model line in the shared.lua file is:


SWEP.ViewModel		= "models/weapons/v_atgun.mdl"

And that file is located at:


C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\qixgzp\garrysmod\garrysmod\gamemodes\Advantage\content\models\weapons

This is what is happening for 3 of the sweps that work when not being put into the gamemode folders. It seems that just the models aren’t working.

Any help?

Thanks!

not sure op. i did find this really funny lulzcat pic on /b/ yesterday though

http://images.animationfactory.com/thm/thm14/AF/animations/sports/track_field/woman_pole_vault_track_and_field/woman_pole_vault_track_and_field_lg_nwm.gif

http://images.animationfactory.com/thm/thm14/AF/animations/sports/track_field/woman_pole_vault_track_and_field/woman_pole_vault_track_and_field_lg_nwm.gif

http://images.animationfactory.com/thm/thm14/AF/animations/sports/track_field/woman_pole_vault_track_and_field/woman_pole_vault_track_and_field_lg_nwm.gif

http://images.animationfactory.com/thm/thm14/AF/animations/sports/track_field/woman_pole_vault_track_and_field/woman_pole_vault_track_and_field_lg_nwm.gif

http://images.animationfactory.com/thm/thm14/AF/animations/sports/track_field/woman_pole_vault_track_and_field/woman_pole_vault_track_and_field_lg_nwm.gif

http://images.animationfactory.com/thm/thm14/AF/animations/sports/track_field/woman_pole_vault_track_and_field/woman_pole_vault_track_and_field_lg_nwm.gif

http://images.animationfactory.com/thm/thm14/AF/animations/sports/track_field/woman_pole_vault_track_and_field/woman_pole_vault_track_and_field_lg_nwm.gif

http://images.animationfactory.com/thm/thm14/AF/animations/sports/track_field/woman_pole_vault_track_and_field/woman_pole_vault_track_and_field_lg_nwm.gif

http://images.animationfactory.com/thm/thm14/AF/animations/sports/track_field/woman_pole_vault_track_and_field/woman_pole_vault_track_and_field_lg_nwm.gif

http://images.animationfactory.com/thm/thm14/AF/animations/sports/track_field/woman_pole_vault_track_and_field/woman_pole_vault_track_and_field_lg_nwm.gif

http://images.animationfactory.com/thm/thm14/AF/animations/sports/track_field/woman_pole_vault_track_and_field/woman_pole_vault_track_and_field_lg_nwm.gif

http://images.animationfactory.com/thm/thm14/AF/animations/sports/track_field/woman_pole_vault_track_and_field/woman_pole_vault_track_and_field_lg_nwm.gif


(User was permabanned for this post ("Alt of permabanned user "Altimor"" - rilez))

You need an info.txt for the content folder, let me find one

[editline]10th November 2010[/editline]

Wait what am I talking about, you don’t need info.txt for a content folder

Yea, like I said all but the models work. Sound, actions, killing, everything. Just a giant ERROR model. The paths seem correct but I may be missing something.