(Dark RP) Shipment Error

I recently added a number of custom shipments to my server- but instead of spawning actual weapons- it spawns a prop of that weapon. What could be causing this issue? I’m putting the code I added before.


AddCustomShipment("M249", "models/weapons/w_mach_m249para.mdl", "weapon_real_cs_m249", 6000, 10, false, 0, false, {TEAM_GUN})
AddCustomShipment("Galil", "models/weapons/w_rif_galil.mdl", "weapon_real_cs_galil", 4000, 10, false, 0, false, {TEAM_GUN})
AddCustomShipment("AK47", "models/weapons/w_rif_ak47.mdl", "weapon_real_cs_ak47", 4000, 10, false, 0, false, {TEAM_GUN})
AddCustomShipment("M4A1", "models/weapons/w_rif_m4a1.mdl", "weapon_real_cs_m4a1", 3900, 10, false, 0, false, {TEAM_GUN})
AddCustomShipment("Famas", "models/weapons/w_rif_famas.mdl", "weapon_real_cs_famas", 3900, 10, false, 0, false, {TEAM_GUN})
AddCustomShipment("AWP", "models/weapons/w_snip_awp.mdl", "weapon_real_cs_awp", 5000, 10, false, 0, false, {TEAM_GUN})
AddCustomShipment("Scout", "models/weapons/w_snip_scout.mdl", "weapon_real_cs_scout", 4500, 10, false, 0, false, {TEAM_GUN})
AddCustomShipment("SteyrAug", "models/weapons/w_rif_aug.mdl", "weapon_real_cs_aug", 4000, 10, false, 0, false, {TEAM_GUN})
AddCustomShipment("SG552", "models/weapons/w_rif_sg552.mdl", "weapon_real_cs_sg552", 4000, 10, false, 0, false, {TEAM_GUN})
AddCustomShipment("G3SG1", "models/weapons/w_snip_g3sg1.mdl", "weapon_real_cs_g3sg1", 4000, 10, false, 0, false, {TEAM_GUN})
AddCustomShipment("SG550", "models/weapons/w_snip_sg550.mdl", "weapon_real_cs_sg550", 4000, 10, false, 0, false, {TEAM_GUN})
AddCustomShipment("UMP45", "models/weapons/w_smg_ump45.mdl", "weapon_real_cs_ump_45", 3600, 10, false, 0, false, {TEAM_GUN})
AddCustomShipment("P90", "models/weapons/w_smg_p90.mdl", "weapon_real_cs_p90", 3500, 10, false, 0, false, {TEAM_GUN})
AddCustomShipment("TMP", "models/weapons/w_smg_tmp.mdl", "weapon_real_cs_tmp", 3500, 10, false, 0, false, {TEAM_GUN})
AddCustomShipment("MP5", "models/weapons/w_smg_mp5.mdl", "weapon_real_cs_mp5a5", 3200, 10, false, 0, false, {TEAM_GUN})
AddCustomShipment("Mac10", "models/weapons/w_smg_mac10.mdl", "weapon_real_cs_mac10", 3000, 10, false, 0, false, {TEAM_GUN})
AddCustomShipment("AutoShotgun", "models/weapons/w_shot_xm1014.mdl", "weapon_real_cs_xm1014", 3000, 10, false, 0, false, {TEAM_GUN})
AddCustomShipment("Shotgun", "models/weapons/w_shot_m3super90.mdl", "weapon_real_cs_pumpshotgun", 2500, 10, false, 0, false, {TEAM_GUN})
AddCustomShipment("Grenade", "models/weapons/w_eq_fraggrenade.mdl", "weapon_real_cs_grenade", 15000, 10, false, 0, false, {TEAM_GUN})
AddCustomShipment("Flash", "models/weapons/w_eq_flashbang_thrown.mdl", "weapon_real_cs_flash", 2000, 10, false, 0, false, {TEAM_GUN})
AddCustomShipment("Smoke", "models/weapons/w_eq_smokegrenade.mdl", "weapon_real_cs_smoke", 2000, 10, false, 0, false, {TEAM_GUN})
AddCustomShipment("DualElites", "models/weapons/w_pist_elite_dropped.mdl", "weapon_real_cs_elites", 2300, 10, true, 250, false, {TEAM_GUN})
AddCustomShipment("Deagle", "models/weapons/w_pist_deagle.mdl", "weapon_real_cs_desert_eagle", 2300, 10, true, 250, false, {TEAM_GUN})
AddCustomShipment("USP", "models/weapons/w_pist_usp.mdl", "weapon_real_cs_usp", 2200, 10, true, 240, false, {TEAM_GUN})
AddCustomShipment("P228", "models/weapons/w_pist_p228.mdl", "weapon_real_cs_p228", 2100, 10, true, 220, false, {TEAM_GUN})
AddCustomShipment("Glock", "models/weapons/w_pist_glock18.mdl", "weapon_real_cs_glock18", 2000, 10, true, 210, false, {TEAM_GUN})
AddCustomShipment("FiveSeven", "models/weapons/w_pist_fiveseven.mdl", "weapon_real_cs_five-seven", 1900, 10, true, 200, false, {TEAM_GUN})
AddCustomShipment("Knife", "models/weapons/w_knife_t.mdl", "weapon_real_cs_knife", 2000, 10, false, 0, false, {TEAM_GUN})

If you don’t have the weapons you can’t spawn them. Make sure you have them.

it needs CSS real weapons.

When I put it in the addons folder- it did nothing, so i tried to manually add it in- i.e. moving the weapons to /garrysmod/gamemodes/darkrp/entities/weapons, and the entities /garrysmod/gamemodes/darkrp/entities/entities, but then I got some crazy script errors, so bad it kicked me from the server.

The weapon addon you’re using is not updated for gmod 13.

Late reply, sorry.

There is version updated on the workshop. You can just add that, and it will work with your server.