ENT:StartTouch/ENT:Touch problem?

Hey all,
Ive got a problem with using Ent:Touch/Ent:StartTouch, It doesn’t seem to give no error messages whatsoever and just does nothing.
Here is the code:
[lua]
function ENT:StartTouch( ent )
if ( ent:IsValid() and ent:GetClass() == “gunlab” ) then
ent:Remove()
end
end
[/lua]

If anyone knows where I am going wrong it will be much appreciated.

Does the SENT have proper physics?

Yes, Ive tried with other Sents aswell but with no luck

What does the rest of the file look like?

[lua]
AddCSLuaFile( “cl_init.lua” )
AddCSLuaFile( “shared.lua” )

include( “shared.lua” )

function ENT:Initialize()

self.Entity:SetModel( "models/props_outland/basementdoor01a.mdl" )
self.Entity:PhysicsInit( SOLID_VPHYSICS )     
self.Entity:SetMoveType( MOVETYPE_VPHYSICS )   
self.Entity:SetSolid( SOLID_VPHYSICS )         
self.Entity:SetUseType(SIMPLE_USE)
    local phys = self.Entity:GetPhysicsObject()
if (phys:IsValid()) then
    phys:Wake()
end

end

function ENT:StartTouch( ent )
if ( ent:IsValid() and ent:GetClass() == “gunlab” ) then
ent:Remove()
end
end

function ENT:SpawnFunction( ply, tr )

if ( !tr.Hit ) then return end

local SpawnPos = tr.HitPos + tr.HitNormal * 16

local ent = ents.Create( "storage_sent" )
    ent:SetPos( SpawnPos )
ent:Spawn()
ent:Activate()

return ent

end
[/lua]

Just a little update, I found that

[lua]
function ENT:StartTouch( ent )
ent:Remove()
end
[/lua]

Works but when I used the previous script it doesnt work… Anyone got a idea?

It’s not touching an entity of type “gunlab”

Basically as soon as I ent:GetClass() == “gunlab”, it doesnt seem to pick it up.

Debug it:

[lua]
function ENT:StartTouch( ent )
print(ent:GetClass())
end
[/lua]

Post results.



gunlab