Entity errors

When ever I try to spawn my entity via a gun, it says
entities/firecan/cl_init.lua:6: function arguments expected near ‘end’
Folder = entities/firecan
Couldn’t register Scripted Entity firecan - the Type field is empty!
Here is the code to the entity
init.lua:


include ('shared.lua')


function ENT:Draw()
	self.Entity:DrawModel
end

Thanks

[lua]self.Entity:DrawModel()[/lua]

You missed the Brackets (or Parenthesis).

Oh lol thanks again.

[editline]05:03PM[/editline]

Now it says that I can’t create my entity. I have this in my script “local fcan = ents.Create( “firecan” )” and it can’t create the entity Firecan. How do I make it work?

When it tries to run that line do you get an error?

Presumably there are lines after this to set its position, angle, velocity and most importantly fcan:Spawn() and fcan:Activate() to make sure it’s fully up and running?

Yeah it has fcan:Spawn() and fcan:Activate() as well as position, angles and velocity.

[editline]06:02PM[/editline]

Here the part where it skrew up:


function SWEP:SecondaryAttack()
	if (!self:CanSecondaryAttack()) then return end
	if !SERVER then return end
	local MyAngles = Angle(90, 0, 0)
	local fcan = ents.Create( "firecan" )
		fcan:SetPos (self.Owner:EyePos() + (self.Owner:GetAimVector() * 16));
		fcan:SetAngles(self.Owner:EyeAngles() + MyAngles)
		fcan:SetPhysicsAttacker(self.Owner) 
		fcan:Spawn()
		fcan:Activate()
			local physx = fcan:GetPhysicsObject()
			physx:SetMass(15)
			physx:ApplyForceCenter(self.Owner:GetAimVector()*100000)
	self:ShootEffects ()
	self:TakeSecondaryAmmo(1)
	cleanup.Add (self.Owner, "props", canF)
	undo.Create ("Fire Can")
	undo.AddEntity (firecan)
	undo.SetPlayer (self.Owner)
	undo.Finish()
	self.Weapon:SetNextSecondaryFire( CurTime() + self.Delay )
end

Well I can see your cleanup.Add and undo.AddEntity lines have the wrong name for the fire can variable, but obviously it’s failing to even create the entity. What happens when you try to do the secondary attack, does it give you an error or simply do nothing?

Oh yeah lol thanks for pointing that out, but it give the error.

Bump

[editline]06:45PM[/editline]

NVM worked it out, setammo doesn’t work.