Errors on making a Custom TTT Weapon.

So, I was making a Custom Weapon for ttt using the colt python from M9K Small arms. I also made the lua file that puts it in the game. I keep getting this error:



[ERROR] gamemodes/terrortown/entities/weapons/weapon_ttt_python.lua:34: invalid escape sequence near '"models'
  1. unknown - gamemodes/terrortown/entities/weapons/weapon_ttt_python.lua:0



The code for the lua file is this:



AddCSLuaFile()
 
SWEP.HoldType = "pistol"
   

if CLIENT then
   SWEP.PrintName = "Python"
   SWEP.Slot = 1

   SWEP.Icon = "vgui/ttt/icon_pistol"
end

SWEP.Kind = WEAPON_PISTOL
SWEP.WeaponID = AMMO_PISTOL

SWEP.Base = "weapon_tttbase"
SWEP.Primary.Recoil	= 2.5
SWEP.Primary.Damage = 38
SWEP.Primary.Delay = 0.38
SWEP.Primary.Cone = 0.05
SWEP.Primary.ClipSize = 6
SWEP.Primary.Automatic = true
SWEP.Primary.DefaultClip = 6
SWEP.Primary.ClipMax = 60
SWEP.Primary.Ammo = "Pistol"
SWEP.AutoSpawnable = true
SWEP.AmmoEnt = "item_ammo_pistol_ttt"

SWEP.UseHands			= true
SWEP.ViewModelFlip		= false
SWEP.ViewModelFOV		= 54
SWEP.ViewModel  = "models\v_pist_python.mdl"
SWEP.WorldModel = "models\w_colt_python.mdl"

SWEP.Primary.Sound = Sound( "python-1.wav" )
SWEP.IronSightsPos = Vector(-5.95, -4, 2.799)
SWEP.IronSightsAng = Vector(0, 0, 0)


Am I doing something wrong?

Try using forward slashes instead of backslashes when specifying model directory:



SWEP.ViewModel  = "models/v_pist_python.mdl"
SWEP.WorldModel = "models/w_colt_python.mdl"


Well, I got it to show… Now it doesn’t play the sound…

(Forget that… I fixed it…)

(Forget THAT Another problem has appeared…)

Now the weapon reloads instantly…
How do I fix that?

-snip-

Make sure you have CS:S content mounted.