Expression 2 wont load up the saved codes.

When i go in a server, press the Expression 2 tool, it says “something is creating script errors”
then in the tool menu it shows the different skins you can have for the Expression 2 chip but not the list of my E2’s.
ive reinstalled gmod, reinstalled wire for about 10 times, nothing helps.

How / where are you getting wire from?
Does this happen in other servers?
Does this happen in single player?

Also, open up your console and post a screenshot of the errors.

I got the wire from Wiremod site, it happens on every server, also singleplayer, and there is one error that says:

[ERROR] lua/includes/util.lua:33: bad argument #1 to ‘min’ (number expected, got nil)

  1. min - [C]:-1
  2. Color - lua/includes/util.lua:33
    3. LoadEditorSettings - addons/wiremod/lua/wire/client/wire_expression2_editor.lua:190
    4. Init - addons/wiremod/lua/wire/client/wire_expression2_editor.lua:154
    5. Create - lua/includes/extensions/client/panel/scriptedpanels.lua:153
    6. initE2Editor - addons/wiremod/lua/wire/stools/expression2.lua:685
    7. func - addons/wiremod/lua/wire/stools/expression2.lua:658
    8. FillViaFunction - gamemodes/sandbox/gamemode/spawnmenu/controlpanel.lua:107
    9. FillViaTable - gamemodes/sandbox/gamemode/spawnmenu/controlpanel.lua:92
    10. DoClick - gamemodes/sandbox/gamemode/spawnmenu/toolpanel.lua:77
    11. unknown - lua/vgui/dlabel.lua:206

Try uninstalling all of your addons and only leave wiremod. See if it happens then.
If it still does, make sure you are getting the most up to date and correct version of wiremod.
Also try validating your garry’s mod files