"False <x> <y>" error in console with no explanation

I’m getting these errors in my console.



32
76561197968541954
ConVarRef ttt_time_limit_minutes doesn't point to an existing ConVar
ConVarRef ttt_round_limit doesn't point to an existing ConVar
ConVarRef spraymon_nooverspraying doesn't point to an existing ConVar
ConVarRef gmod_physiterations doesn't point to an existing ConVar
Map file wasn't found, copying it from addon..
PREP OK
clientside lua startup!
Lua JIT is DISABLED!
Initialising screengrab by Pablo
You are running ULib version 2.51.
[ULIB] Loading SHARED module: ulx_init.lua
[ULX] Loading CLIENT module: motdmenu.lua
[ULX] Loading CLIENT module: uteam.lua
[ULX] Loading CLIENT module: xgui_client.lua
[ULX] Loading CLIENT module: xgui_helpers.lua
[ULX] Loading CLIENT module: xlib.lua
[ULX] Loading SHARED module: chat.lua
[ULX] Loading SHARED module: fun.lua
[ULX] Loading SHARED module: mapvote.lua
[ULX] Loading SHARED module: menus.lua
[ULX] Loading SHARED module: privatechat.lua
[ULX] Loading SHARED module: rcon.lua
[ULX] Loading SHARED module: teleport.lua
[ULX] Loading SHARED module: ttt_admin.lua
[ULX] Loading SHARED module: ttt_fun.lua
[ULX] Loading SHARED module: ttt_utility.lua
[ULX] Loading SHARED module: user.lua
[ULX] Loading SHARED module: userhelp.lua
[ULX] Loading SHARED module: util.lua
[ULX] Loading SHARED module: vote.lua
[ULX] Loading SHARED module: wmccommands.lua
[ULX] Loading SHARED module: wtevents.lua
Kill message script loaded!
Included TTT language file: chef.lua
Included TTT language file: english.lua
TTT Client initializing...
Client "ehhh!? it's foo!" spawned in server (96.49.225.243:27005)<STEAM_0:0:4138113>.
ULX version 3.61 loaded.
 

///////////////////////////////////////
//  ULX GUI -- Made by Stickly Man!  //
///////////////////////////////////////
// Loading GUI Modules...            //
//   bans.lua                        //
//   commands.lua                    //
//   groups.lua                      //
//   maps.lua                        //
//   settings.lua                    //
// Loading Setting Modules...        //
//   client.lua                      //
//   server.lua                      //
// Loading Gamemode Module(s)...     //
//   No module found!                //
// Modules Loaded!                   //
///////////////////////////////////////

TTT Client post-init...
Compact freed 1945600 bytes
Redownloading all lightmaps
**false	0	0
false	1	0
false	2	0
false	3	0
false	315	0
false	363	50
false	519	50
false	648	99**


They go on forever and continue to write to my console every second. The numbers seem to jump up and then down and then up again. Only during map initialization does the first number change, at all other times it is 0.

Another example:


false	0	104
false	0	104
false	0	104
false	0	104
false	0	104
false	0	104
false	0	104
false	0	104
false	0	102
false	0	101
false	0	101
false	0	101
false	0	101
false	0	100
false	0	100
false	0	101
false	0	101
false	0	100
false	0	99
false	0	97
false	0	96
false	0	95
false	0	95
false	0	95
false	0	96
false	0	99
false	0	101
false	0	102
false	0	103
false	0	103
false	0	101
false	0	101

Any ideas?