Fast DL help.

I can’t get my fast dl to work. What I have done so far…

I upload all the files that they need to download to the web host.


--autoexec.cfg
sv_downloadurl "http://www.verylazy.net/game-dl/darkrp/garrysmod/"
sv_allowdownload "0"
sv_allowupload "0"
net_maxfilesize "100"

I move all the files in the right folder then make the “resource.lua”


--lua\autorun\server\resource.lua
if (SERVER) then
    resource.AddSingleFile( "jessev92/player/l4d/m9-hunter.mdl" )
    resource.AddSingleFile( "jessev92/player/l4d/m9hunter/Copy of erdim_facemap.vtf" )
    resource.AddSingleFile( "jessev92/player/l4d/m9hunter/Copy of hunter.vtf" )
    resource.AddSingleFile( "jessev92/player/l4d/m9hunter/Copy of hunter_n.vtf" )
    resource.AddSingleFile( "jessev92/player/l4d/m9hunter/erdim_facemap.vmt" )
    resource.AddSingleFile( "jessev92/player/l4d/m9hunter/erdim_facemap.vtf" )
    resource.AddSingleFile( "jessev92/player/l4d/m9hunter/erdim_facemap_n.vtf" )
    resource.AddSingleFile( "jessev92/player/l4d/m9hunter/hunter.vmt" )
    resource.AddSingleFile( "jessev92/player/l4d/m9hunter/hunter.vtf" )
    resource.AddSingleFile( "jessev92/player/l4d/m9hunter/hunter_n.vtf" )
    resource.AddSingleFile( "jessev92/player/common/eyeball_l.vmt" )
    resource.AddSingleFile( "jessev92/player/common/eyeball_l.vtf" )
    resource.AddSingleFile( "jessev92/player/common/eyeball_r.vmt" )
    resource.AddSingleFile( "jessev92/player/common/eyeball_r.vtf" )
    resource.AddSingleFile( "jessev92/player/common/glint.vmt" )
    resource.AddSingleFile( "jessev92/player/common/glint.vtf" )
    resource.AddSingleFile( "jessev92/player/common/grn_pupil_l.vmt" )
    resource.AddSingleFile( "jessev92/player/common/grn_pupil_l.vtf" )
    resource.AddSingleFile( "jessev92/player/common/grn_pupil_r.vmt" )
    resource.AddSingleFile( "jessev92/player/common/grn_pupil_r.vtf" )
    resource.AddSingleFile( "jessev92/player/common/mouth.vmt" )
    resource.AddSingleFile( "jessev92/player/common/mouth.vtf" )
    resource.AddSingleFile( "jessev92/player/common/pupil_l.vmt" )
    resource.AddSingleFile( "jessev92/player/common/pupil_l.vtf" )
    resource.AddSingleFile( "jessev92/player/common/pupil_r.vmt" )
    resource.AddSingleFile( "jessev92/player/common/pupil_r.vtf" )
end

But no one is downloading… help :'c

"sv_allowdownload “0"”

I think that’s your problem.

Nope still not downloading

it might be the format of the file itself
resource.AddSingleFile( “jessev92/player/common/pupil_r.vtf” )

instead of that, try this:
resource.AddSingleFile( “materials/jessev92/player/common/pupil_r.vtf” )

also, try placing all of the files inside http://www.verylazy.net/game-dl/darkrp/garrysmod/ on the webserver and remove all of the subfolders.

No? You’ll have to keep them with the subfolders. Else it doesn’t know what to download and where to put it.
And this:



"sv_allowdownload "0"


Is the right thing to do. Because it forces the user to download it from the fastdl.
Also the resource.AddSingleFile… I would suggest you to do this instead:
[lua]
resource.AddFile(“materials/jessev92/player/common/pupil_r.vtf”)
[/lua]
Source: http://maurits.tv/data/garrysmod/wiki/wiki.garrysmod.com/index5809.html

Yeah, sorry about that, you’re right.
you have to remove all of the sub-directories for killing floor redirect, I got confused.

I think it works now… gmod is downloading from the fastDL but…
but the player model is invisible. is that from it being old? or did I miss a step. (In SP in shows just fine)

Player models shouldn’t be invisible if you don’t download the files from FastDL correctly. You’d be an ERROR model. So you’ve done something else wrong.

Then I have done something wrong… Suggestions anyone?