FastDL Not Working

server.cfg


log			on

hostname		"Hobo Nation Serious RP *NEED STAFF[TDMCARS|DRUGS|WIREMOD|DAY&NIGHT]"
rcon_password		"diddobaggin"
sv_password		""
sv_region		255
sv_lan			0
sv_logbans		0
sv_logecho		0
sv_logfile		1 
sv_log_onefile		0 
sv_downloadurl          "http://hobonationrp.com/server/garrysmod/"
sv_allowupload          1
sv_allowdownload        1
sv_loadingurl "http://www.hobonationrp.com/server/loadingscreen/index.php?mapname=%m&steamid=%s"
sv_noclipspeed		5
sv_noclipaccelerate	5
sv_kickerrornum 0 
gamemode "darkrp"


sbox_allownpcs		1
sbox_godmode		0
sbox_plpldamage		0
sbox_playergod		0
sbox_noclip		1

sbox_maxprops		150
sbox_maxragdolls	0
sbox_maxnpcs		0
sbox_maxballoons	5
sbox_maxeffects		0
sbox_maxdynamite	0
sbox_maxlamps		1
sbox_maxthrusters	10
sbox_maxwheels		10
sbox_maxhoverballs	0
sbox_maxvehicles	0
sbox_maxbuttons		10
sbox_maxsents		1024
sbox_maxemitters	0
sbox_maxspawners	0
sbox_maxturrets		0
sbox_maxtextscreens     5

net_maxfilesize		999999

sv_minrate		0 
sv_maxrate		20000
decalfrequency		10 
sv_maxupdaterate	66 
sv_minupdaterate	10 

// execute ban files
exec banned_ip.cfg 
exec banned_user.cfg 

Im trying to download materials from my website but its not working.

I would edit that

ub3r l33t haxor time!

How about this: You switch your mods to use slikicons in .png format that are shipped with garrysmod by default and there’ll be no need for FastDL. ( Considering the only files you want to send are slikicons )

[editline]3rd September 2013[/editline]

As for “not working” you’ll have to explain how it is not working.

Okay, one of you guys hacked my server lol… How to fix?

[editline]3rd September 2013[/editline]

Imgur

[editline]3rd September 2013[/editline]

Any by not working, I mean its not downloading. Simple as that.

I told you to edit it out. No one listen to Meep though…

Perhaps you already have those files?
EDIT: You actually DO have those files, judging by your screenshot, so obviously it won’t download them again.

Yeah I did that, I managed to get ULX admin.
Lesson learned, do not give out your Rcon Pass.

Thanks tehepic :smiley:

Anyway robot, thats not my screenshot…

It’s not downloading the files, I have them deleted…

[editline]3rd September 2013[/editline]

Anyone know why friggin fast dl is not working?

Ok i’ll just help you with this (As a server owner)
Your fast DL server should be like:

“HTTProot/gmod-dl/materials”
“HTTProot/gmod-dl/models”
“HTTProot/gmod-dl/sounds” etc

Extract the gma addon file and put all the /lua, /models in the Fast DL server dir.
(Including the maps folder)

Then in autoexec.cfg put ’ “fastdlurl” “http://localhost/gmod-dl/” ’ you get my point?
Works for my DR server and all the assets.