Fastdll issue (Server customer report couldn't help)

Fastdll issues.

When I try to use models that have been uploaded and synced to fastdll I get either errors or invisibility. (I’m running starwarsrp which derives from DARKRP) Host is serenity for the server itself
It also gives this error in the console when joining the server (see error below)

Requesting 15 lua files from the server
HTTP ERROR 8 downloading http://fastdl.us.phy.sx/14327/9173/garrysmod/materials/models/gonzo/sw/shaak_tirobe/body_d.vtf
HTTP ERROR 8 downloading http://fastdl.us.phy.sx/14327/9173/garrysmod/materials/models/gonzo/sw/shaak_tirobe/body_n.vtf
HTTP ERROR 8 downloading http://fastdl.us.phy.sx/14327/9173/garrysmod/materials/models/gonzo/sw/shaak_tirobe/shaakti_tendrils.vtf
HTTP ERROR 8 downloading http://fastdl.us.phy.sx/14327/9173/garrysmod/materials/models/gonzo/sw/tw3shaakti/body_01_wa__yennefer_d01.vtf
HTTP ERROR 8 downloading http://fastdl.us.phy.sx/14327/9173/garrysmod/materials/models/gonzo/sw/tw3shaakti/body_01_wa__yennefer_n01.vtf
HTTP ERROR 8 downloading http://fastdl.us.phy.sx/14327/9173/garrysmod/materials/models/gonzo/sw/tw3shaakti/body_01_wa__yennefer_s01.vtf
HTTP ERROR 8 downloading http://fastdl.us.phy.sx/14327/9173/garrysmod/materials/models/gonzo/sw/tw3shaakti/fur_01_wa__yennefer_n01.vtf
HTTP ERROR 8 downloading http://fastdl.us.phy.sx/14327/9173/garrysmod/materials/models/gonzo/sw/tw3shaakti/wa__yennefer_d01.vtf
HTTP ERROR 8 downloading http://fastdl.us.phy.sx/14327/9173/garrysmod/materials/models/gonzo/sw/tw3shaakti/wa__yennefer_n01.vtf
HTTP ERROR 8 downloading http://fastdl.us.phy.sx/14327/9173/garrysmod/materials/models/gonzo/sw/tw3shaakti/wa__yennefer_s01.vtf
HTTP ERROR 8 downloading http://fastdl.us.phy.sx/14327/9173/garrysmod/materials/models/gonzo/sw/tw3shaakti/yennefer__body_d_notcensor.vtf
HTTP ERROR 8 downloading http://fastdl.us.phy.sx/14327/9173/garrysmod/materials/models/gonzo/sw/tw3shaakti/yennefer__body_n_notcensor.vtf
HTTP ERROR 8 downloading http://fastdl.us.phy.sx/14327/9173/garrysmod/materials/models/gonzo/sw/tw3shaakti/yennefer__body_s_notcensor.vtf
Map file wasn’t found, copying it from addon…

When I contacted my server customer support I was told this: https://gyazo.com/b4af3f887a05298abc98f299d066f9c5

the http it uses to fetch those does not add .bz2 at the end of the requested file it wishes to download leading to things such as:
http://fastdl.us.phy.sx/14327/9173/garrysmod/materials/models/gonzo/sw/tw3shaakti/body_01_wa__yennefer_d01.vtf

While the real file has .vtf.bz2 at the end.

If you want my server fastdll let me know.

If theres anything else I can post here to make it easier to find a solution just let me know

Odd, when clicking on the direct link to the file it gives you a 404 error, but if you go back to the directory and click on them it allows you to download.

First of all, what is this?

http://fastdl.us.phy.sx/14327

http://fastdl.us.phy.sx/14327/9173/

http://fastdl.us.phy.sx/14327/9173/garrysmod/

You would need to be using http://fastdl.us.phy.sx/14327/9173/garrysmod/ as your sv_downloadurl
I’ve never used multiple directories so i dont know if that is your issue or not. Mine was always http://website.com/fastdl

If you’re using http://fastdl.us.phy.sx/14327/9173/garrysmod/ I would suggest moving everything INSIDE of garrysmod folder over to http://fastdl.us.phy.sx/14327 then use
sv_downloadurl “http://fastdl.us.phy.sx/14327

It’s how the fastdll is set up. It’s not me that decides how it is, its the serenity server fastdll that is provided :\

Do you have your own website with cPanel? If so, i’d try using your website for the FastDL and not Serenity.

Cpanel is granted through Serenity.

Do you have any good website hosts for possible ones?

[editline]13th January 2017[/editline]

My fastdll download link is set to http://fastdl.us.phy.sx/14327/9173/garrysmod/

Remove the .bz2 extension on the files. See if that fixes your issue. Test it with your map first.

Edit: the files are suppose to look like this: Picture from my desktop of the files https://gyazo.com/f4ca0f9e5f6fd1696b9041e69796e2bd

not sure why they are .bz2 Im not sure if this fastdll auto compresses them to bz2

[editline]13th January 2017[/editline]

What il try to do tonight is delete all the models / materials stuff. re-make them into the basic root directories see if it helps.

The current fttp materials / models folder have useless files in them that have nothing within said file so maybe it will help. I was not touching those files becasue I didn’t want to alter anything while support was possibly taking a look at those

Fixed it

Update: i can see the models now, but other players don’t.

[editline]18th January 2017[/editline]

I’m really not sure what is going on now. Works for me, doesn’t work for my other players.

[editline]18th January 2017[/editline]

I changed part of the fastdll and only works for me now

[editline]18th January 2017[/editline]

Update #2: Confirmed working for myself, does not work for other players.

Will try with other players

What has been changed: made the file paths to their basic roots.

[editline]18th January 2017[/editline]

Update #2: Confirmed working for myself, does not work for other players.

Will try with other players

What has been changed: made the file paths to their basic roots.

For some reason it kept making me edit it.

now theres no error but I am invisible when I use the model path for the model.