Flashlight Driver Problem


------------------
System Information
------------------
Time of this report: 5/31/2012, 20:13:29
       Machine name: DANIELCPU
   Operating System: Windows XP Professional (5.1, Build 2600) Service Pack 3 (2600.xpsp_sp3_gdr.120411-1615)
           Language: English (Regional Setting: English)
System Manufacturer: AWARD_
       System Model: AWRDACPI
               BIOS: )Phoenix - Award WorkstationBIOS v6.00PG
          Processor: Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 2.80GHz (2 CPUs)
             Memory: 1536MB RAM
          Page File: 701MB used, 2222MB available
        Windows Dir: C:\WINDOWS
    DirectX Version: DirectX 9.0c (4.09.0000.0904)
DX Setup Parameters: Not found
     DxDiag Version: 5.03.2600.5512 32bit Unicode




Display Devices
---------------
        Card name: NVIDIA GeForce 6200
     Manufacturer: NVIDIA
        Chip type: GeForce 6200
         DAC type: Integrated RAMDAC
       Device Key: Enum\PCI\VEN_10DE&DEV_0221&SUBSYS_A4033842&REV_A1
   Display Memory: 512.0 MB
     Current Mode: 1024 x 768 (32 bit) (60Hz)
          Monitor: Plug and Play Monitor
  Monitor Max Res: 1600,1200
      Driver Name: nv4_disp.dll
   Driver Version: 6.14.0012.8558 (English)
      DDI Version: 9 (or higher)
Driver Attributes: Final Retail
 Driver Date/Size: 10/7/2011 21:50:00, 4226688 bytes
      WHQL Logo'd: Yes
  WHQL Date Stamp: n/a
              VDD: n/a
         Mini VDD: nv4_mini.sys
    Mini VDD Date: 10/7/2011 21:50:00, 12791488 bytes
Device Identifier: {D7B71E3E-4161-11CF-9C7A-0F8400C2CB35}
        Vendor ID: 0x10DE
        Device ID: 0x0221
        SubSys ID: 0xA4033842
      Revision ID: 0x00A1
      Revision ID: 0x00A1
      Video Accel: ModeMPEG2_C ModeMPEG2_D ModeWMV9_B ModeWMV9_A 


I’ve got this flashlight problem with my driver. When ever I use 285.58 display driver for NVIDIA GeForce 6200, the flashlight seems to work correctly. Here is the dropbox album Click here.(gm_construct0007.jpg) But that display driver is out dated and receives a lot of 0x memory errors. Therefore I had to switch to 301.42 driver, but there is a flashlight problem with that driver and it looks like gm_construct0003.jpg picture (also, the flashlight doesn’t hit every prop, only a couple). I don’t know how to fix this, any suggestions?

Well this might be because you’re using a very outdated GPU.
The 6200 wasn’t exactly.
Source worthy.