Garry's Mod 13 - Windows 8 Main Screen BUG

Well, im getting this problem: everything is good, but main menu DOESN’T SHOW UP!

/\ JUST LIKE IN THIS VIDEO!

I tried deleting addons, i tried the cache thing but nothing happens…

Edit:
Tried Compatibility on HL2.exe too!
Tried menu_reloading but it crashes saying something about LUA Scripts, even after deleting addons!

Install Windows 7.

stop give boxes just try 2 help :frowning:


(User was banned for this post ("this doesn't help" - postal))

Seriously? SERIOUSLY?

Go fuck yourself. I paid for this game and i want this shit fucking working.


(User was banned for this post ("flaming/report, don't reply" - postal))

Are you idiot or what? How is it gonna fix his problem? OS has nothing to do with it.

Don’t listen to that guy telling to install Windows 7, i have Windows 8 and it works just fine.
I think you should check your game cache or something.

Right click Garry’s Mod in steam -> Properties -> Local Files -> Verify integrity of game cache…

If it still doesn’t work, try reinstalling GMod.

[editline]23rd June 2013[/editline]

And if it STILL doesn’t work… then… well… blame Garry. :smiley:

[sp]Joke, don’t ban me Garry.[/sp]

i tried the cache thing again, it re-downloaded 11mb and nothing happened.
but… wtf? reinstall? i downloaded it yesterday.

[editline]24th June 2013[/editline]

But Okay, im re-downloading.

oh my god its hergs .__.

But no really guys, Windows 8 sucks fucking cock. allthough switching to windows 7 probably wont make a difference >.>


(User was banned for this post ("this doesn't help" - postal))


(User was banned for this post ("this doesn't help" - postal))