Garry's Mod constantly crashes upon launch "HL2.EXE is not responding."

Hello, mind the autistic username, I had this account for years.

So, my garrysmod crashes when I try to launch it, here’s the crash log before it’s nulled:



631(580.338644):  ConVarRef _FPP_GRAVGUN1_canblocked doesn't point to an existing ConVar
630(580.338594):  ConVarRef _FPP_GRAVGUN1_worldprops doesn't point to an existing ConVar
629(580.338542):  ConVarRef _FPP_GRAVGUN1_admincanblocked doesn't point to an existing ConVar
628(580.338490):  ConVarRef _FPP_GRAVGUN1_adminworldprops doesn't point to an existing ConVar
627(580.338438):  ConVarRef _FPP_GRAVGUN1_checkconstrained doesn't point to an existing ConVar
626(580.338387):  ConVarRef _FPP_GRAVGUN1_toggle doesn't point to an existing ConVar
625(580.338335):  ConVarRef _FPP_GRAVGUN1_shownocross doesn't point to an existing ConVar
624(580.338284):  ConVarRef _FPP_GRAVGUN1_adminall doesn't point to an existing ConVar
623(580.338233):  ConVarRef _FPP_PLAYERUSE1_iswhitelist doesn't point to an existing ConVar
622(580.338181):  ConVarRef _FPP_PLAYERUSE1_canblocked doesn't point to an existing ConVar
621(580.338131):  ConVarRef _FPP_PLAYERUSE1_worldprops doesn't point to an existing ConVar
620(580.338079):  ConVarRef _FPP_PLAYERUSE1_admincanblocked doesn't point to an existing ConVar
619(580.338028):  ConVarRef _FPP_PLAYERUSE1_adminworldprops doesn't point to an existing ConVar
618(580.337975):  ConVarRef _FPP_PLAYERUSE1_checkconstrained doesn't point to an existing ConVar
617(580.337923):  ConVarRef _FPP_PLAYERUSE1_toggle doesn't point to an existing ConVar
616(580.337870):  ConVarRef _FPP_PLAYERUSE1_shownocross doesn't point to an existing ConVar
615(580.337817):  ConVarRef _FPP_PLAYERUSE1_adminall doesn't point to an existing ConVar
614(580.337765):  ConVarRef _FPP_ENTITYDAMAGE1_iswhitelist doesn't point to an existing ConVar
613(580.337713):  ConVarRef _FPP_ENTITYDAMAGE1_canblocked doesn't point to an existing ConVar
612(580.337642):  ConVarRef _FPP_ENTITYDAMAGE1_protectpropdamage doesn't point to an existing ConVar
611(580.337595):  ConVarRef _FPP_ENTITYDAMAGE1_worldprops doesn't point to an existing ConVar
610(580.337548):  ConVarRef _FPP_ENTITYDAMAGE1_admincanblocked doesn't point to an existing ConVar
609(580.337501):  ConVarRef _FPP_ENTITYDAMAGE1_adminworldprops doesn't point to an existing ConVar

I’ve got a feeling it’s Falco Prop Protection, even though I don’t have it installed, at all. Can anyone point me to the right direction or try to help me on what’s going on?

Yes this happen’s to me but when I try to load up a map it says “Loading Resource’s” Instead of “Instalzing game” And when its almost done it says “Instalzing Resource’s” and then the whole Gmod closes down and that’s what happened to my Garry’s mod

Fucking, solved.

You need to verify your team fortress 2 cache.