Garry's Mod keeps crashing randomly and usually while in a server!

Okay, my Garry’s Mod 10 crashing occasionally when I’m in a server. It’s random and I don’t know what’s causing it. Here’s a FULL description of what’s in my addons folder:

Advanced Duplicator
Adv. Teleporter (STool)
AirVehicles
Anti-NoClip
Bail Out
Buoyancy Tool
catdaemon_stargate (I don’t know what that is, but I don’t use it)
chrome_browser (A little glitched, I click on a text box, doesn’t wanna type)
Conna’s Tools (This one, most tools are glitched because they say no one owns it, and their assigned numpad key doesn’t work)
day-of-defeat (It came with Garry’s Mod)
derma (Either that came with Wiremod or with Garry’s Mod)
DoorSTool
enginemod
Freespace_Revolution (map)
gm_bigcity (map)
gm_flatgrass_revolution (map)
gm_mobenix_v3_final (map)
gm_mobenix_v3_highquality_Water (I don’t know what it contains… must be just settings or the high quality water version of Mobenix)
gm_mobenix_v3_lowquality_Water (Don’t know either, not in my in-game maps list)
gm_new_worlds (map)
gm_ultimate_hill_grass (map)
gm_ultrahill (map)
gmdm_resources (Don’t know, gonna keep it there just in case)
GModTower
HAAX_Swep
Helicopter vehicle (Sorry, I know I don’t need it when I have AirVehicles)
kermite-knives
kermite-pistols (Some guns don’t have sounds, don’t know why. Also, one of the kermite packs gave me an unexpected error while extracting one of the files…Strange)
kermite-smg (This one is okay)
keypad
Kuno’s Cars
Laser STOOL 2
mapentitycounter (AdvDupe File, dosen’t show in my adv folder)
NES Zapper
Nuke Pack 4 (That one, something is wrong in the explosion/smoke…)
Particle Maker
phoenix-storms (SVN)
Realistic Minigun V5
SCars
SicknessModel (never knew I actually downloaded something like that… don’t know what is it…)
Smart_Welding (I don’t like it, worth deleting)
smartsnap
SolidSnakePlayerModel
SoundEmitter (That one is so glitched! Doesn’t say I own it, makes a lua error when i spawn one, and doesn’t emit sound. The info bubble on the object just says () )
Stacker STool
Unbreakable
Waterizer
WeightSTool
wire (Just updated in SVN)
wire model pack 1 (That one too)
Youtube Player (Lags a little for such computer I have)
… And a bunch of screenshots and useless readmes.

Now my computer’s info:

Operating system: Windows 7
Model: Dell Studio XPS 8000
Windows Experience Index: 5.9
Processor: Intel Core i7 CPU 860 @ 2.80GHz 2.79 GHz
RAM: 8.00 GB
System type: 64-bit Operating System

This computer is completely new. Post any suggestions of what I should do. Thanks for your help!

Really, you have way too much stuff there. Try backing up your addons folder, then reinstalling gmod and putting in only the addons you need.

Well, it’s somthing with gmod but nice suggestion. I’ll try deleting unnessecary addons.

Don’t sign your posts, moderators ban for it. I’d edit it out of your post if I were you.

Okay, now that it doesn’t stop responding, I still have another problem. Now my screen starts trailing when I get on a seat or get off a seat. I’ll give you a screenshot when I can.

EDIT: Now it’s not really happening often, so I won’t need help until it happens again.
2ND EDIT: Okay, it happened again.

C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\longbyte1\garrysmod\garrysmod\screenshots\gm_flatgrass0032.jpg

If this image works, then ok. If not, then never mind about this entire post and just say that this does not bother me. If it’s still happening, then I’ll have to focus more about this.
3RD EDIT: Now it’s crashing when I spawn a blast door. I don’t know why.
4th edit: Never mind. I think this thread should be closed.