Garrys mod not starting

I don’t know if there was an update, or if it is just me, but when I start up garrys mod, it does the dialouge box like normal, opens it up to show my Gmod background, and has the LOADING… Symbol in the corner. When it is like half way to loading it, it just stops, and goes back to desktop, no error stated or anything.

Help?

This is happening to me too… What the fuck?

Yes, Valve broke it with a TF2 update again, they did this back in late 2007 as well if i remember, it was either 07 or 08.

[editline]07:39PM[/editline]

Last time all we did was spam the entire thread with random posts and bets on when it would be fixed, it took at least 12 hours.

God damnit valve.

It’s more of a Garry’s fault.

Garry did nothing, it’s a TF2 update.

Fuuuuuuu… Fix this

I want my Garry’s Mod back. I will go on a hunger strike until its fixed.

Yup TF2 update has caused this. Sucks!

I hope we don’t have to wait until garry wakes up again.

TAKING ALL BETS ON THE TIME I GOT 3 DAYS!!!
jk i hope it gets back on soon :frowning:

Actually, it looks like TF2 and DOD:S got an update.

I really hope this gets fixed soon…

Someone find garrys phone number so we can wake that lazy bugger up -_-

Last time it took all night :(.

It’s a source engine update. Damnit I was just going to test out the watermod.

Valve makes sure we can’t have nice things.

Indeed.

They’re all like:

“LOL WE R GONNA LIEK, MAEK AN UPDAET THAT BRAEKZ GARREHZ MAWD AND ALL TAHT SHIT”

HOW TO FIX.

killabeat: garrysmod\garrysmod\cfg
killabeat: open this file
killabeat: content.txt
killabeat: and copy paste this
killabeat: “Content”
{
“240”
{
“mount”“1”
}
}
killabeat: save
killabeat: start gmod
killabeat: and then mount all the games except team fortress 2

I had this same problem…

Right after I got a bunch of addons, too ;-;

Gah I hate this. No Gmod for (most likely) the whole night D: