Gmod DarkRP server acting fucking wierd GET FREE STEAM GAME IF YOU FIX THIS

Whoever solves this for me gets a free steam game!

So, ive been making my server for quite a while. i was recently done (and the server worked great) So i rented a server at xenon with 60 playerslots. When i transferd everything over to the server, noting works. It’s possible to join the server but the only thing you can do is to walk around, no TAB F4 or Q menu, no weapons, nothing.
If you want to see by yourself join the server by your own:
162.255.209.11:27015
Any ideas?
And i get every possible lua error there is, heres the logs:

Add me on steam.

Whats your username?

Give me yours will add you.

it’s liambasham

I believe what happens is that you have too many addons installed. Try removing some addons.

Really? im reuploading the files, ill test in in an hour or so when it’s done. Ill send you a game in pm of i works out.

Passenger Mod by CaMoTraX
is no longer an addon btw because he was stealing data from VCMOD.
So now you have to buy VCMOD (;

wow that kinda sucks

Did you changed your OS?

yeah

what is your darkrp folder called? DarkRP, darkrp or darkrp-master?

darkrp, but i fixed it just an hour ago or so! thanks anyway

It is generally a good idea to post what the problem was and how did you fix it and then mark the thread solved, so, if anyone should stumble upon your thread and have the same problem, they can find the solution.

Oh, i forgot. you were actually right there was too many addons! i have sent you a pm with a gift link to a piece of a humble bundle!

Please do, its a strange error and could help others down the road

He just did

Too many lua files or something like what rubat said. Just uninstall some addons that you dont need.