gpu_level doesn't point to an existing convar ERROR!

So im getting this error everytime i try to compile my map:


Running command: cd “C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Counter-Strik
e Global Offensive\bin”


Running command: “C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Counter-Strike G
lobal Offensive\bin\vbsp.exe” -game “C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\comm
on\Counter-Strike Global Offensive\csgo” “C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps
\common\Counter-Strike Global Offensive\sdk_content\maps\assault2.vmf”

Valve Software - vbsp.exe (Dec 26 2012)
2 threads
materialPath: C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Counter-Strike Globa
l Offensive\csgo\materials
Loading C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Counter-Strike Global Offe
nsive\sdk_content\maps\assault2.vmf
Map revision 36
ConVarRef gpu_level doesn’t point to an existing ConVar
fixing up env_cubemap materials on brush sides…
ProcessBlock_Thread: 0…1…2…3…4…5…6…7…8…9…10 (0)
WARNING: BSP node with unbounded volume (material: <NO BRUSH>, near (-2048.00000
0, 1024.000000, 65.750000))
WARNING: BSP node with unbounded volume (material: <NO BRUSH>, near (-1824.00000
0, 710.500122, 65.750000))
WARNING: BSP node with unbounded volume (material: <NO BRUSH>, near (-2086.00000
0, 710.500122, 65.750000))
WARNING: BSP node with unbounded volume (material: <NO BRUSH>, near (-2086.00000
0, 0.000000, 65.750000))
ProcessBlock_Thread: 0…1…2…3…4…5…6…7…8…9…10 (0)
WARNING: BSP node with unbounded volume (material: <NO BRUSH>, near (-2048.00000
0, 1024.000000, 65.750000))
WARNING: BSP node with unbounded volume (material: <NO BRUSH>, near (-1824.00000
0, 710.500122, 65.750000))
WARNING: BSP node with unbounded volume (material: <NO BRUSH>, near (-2320.00000
0, 710.500122, 65.750000))
Finished. Press a key to close.

Any ideas? I really need to make this map.

“ConVarRef gpu_level doesn’t point to an existing ConVar” can be safely ignored.

Check your map for leaks and hunt for the brush(es) that is/are causing “WARNING: BSP node with unbounded volume”

I have used the brush tool pretty much, so is there any way to find the ones what cause this error?

It tells you what coordinates they’re at:

-2048.000000, 1024.000000, 65.750000

-1824.000000, 710.500122, 65.750000

-2320.000000, 710.500122, 65.750000

Set your view on those and check the brushes whose origins are at those coordinates.

It only takes me to my ground which is on some other ground, and when i try to carve it, hammer editor crashes, wut is going on? Could you fix it for me if i upload my map to uppit or somewhere else?

It’s in the view tab on the toolbar, “go to coordinates”.

http://imghst.co/14/view.PNG

So it would be:

X -2048.000000
Y 1024.000000
Z 65.750000

I think it’s that way around but not 100% sure.

Please read my previous post, if i may ask. I tried the coordinates, i deleted everything that was under my building (except floor), and it still doesnt work, so please, can you do this for me if i send you the file?

On map section of the toolbar run the error check. See if it comes up with anything, you might have a leak.

OH YAY GOT IT WORK! Thank you for the help, dont know how i can ever make this up to you! Thanks once again you made my day :D!