HELP WITH SHARED.LUA!

i keep looking at my codes and theres nothing wrong i need someone elses opinion ill post my code here: http://pasteit.com/16457
aand here is my error: gamemodes/DarkRP/shared.lua line62:] <name> expected near ‘(’

Not the place for DarkRP questions, but add an extra ‘)’ onto the end (without the apostrophe)

i did that but nothing happend :confused:

TEAM_BodyGuard = AddExtraTeam(“Bodyguard”, Color(152, 20, 80, 20), “models/player/soldier_stripped.mdl”, [[Protect those who pay you Handsomely. SUPPORTER ONLY!]], {“fists”}, “bodyguard”, 2, 45, 0, 0, false, false) function(ply) return ply:GetNWString(“Supporter”) == “Supporter” or ply:IsAdmin() end

to
TEAM_BodyGuard = AddExtraTeam(“Bodyguard”, Color(152, 20, 80, 20), “models/player/soldier_stripped.mdl”, [[Protect those who pay you Handsomely. SUPPORTER ONLY!]], {“fists”}, “bodyguard”, 2, 45, 0, 0, false, false) function(ply) return ply:GetNWString(“Supporter”) == “Supporter” or ply:IsAdmin() end);

ohhh thanks:) although 1 more question i added all my classes and i pressed f4 it came up as “Options Menu” in a default derma and i cant choose my classes the error is: [DarkRP\gamemode\showteamtabs.lua:600] attempt to call field “customCheck” (a number value)

I’d say Reinstall your DarkRP or make sure it’s updated if you are having these problems.

i did

Same for me

No seriously. I have same problem. Anyone not got a fix?

Hey! I don’t have a fix!

But here is a suggestion:
Try making your very own gamemode instead. Trust me, in the long run you’ll end up thanking me.

Technically it is since the questions subforum is poof.

[editline]11th August 2012[/editline]

He can’t even fix his own error, he couldn’t make his own gamemode :stuck_out_tongue: