HTML Panels still broken.

See:

http://www.facepunch.com/showthread.php?t=1195871

Garry can we get some acknowledgement on this? I was hoping the update yesterday would have fixed it.

He’s “acknowledged” it on Twitter but he won’t give me his e-mail so I can provide him with whatever details he needs to fix it. He keeps saying it works fine for him. Toybox is working fine so I don’t know WTF is going on.

P.S: That ban was entirely uncalled for. You could have just moved the thread. You stink Orkel. You stink bad smells.

His mail is garrynewman@gmail.com
But I doubt it will be fixed in Garry’s Mod 12. Garry’s Mod 13 uses awesomium, which shouldn’t break… ever.

Works for him so nothing he can do?

Any muppet knows testing is more than just testing on your local machine. Although If feel his pain for this :slight_smile:

http://content.screencast.com/users/Monzey/folders/Jing/media/aca0623f-c09f-4b29-a7ba-1d585ccf0511/2012-07-20_1250.png

http://content.screencast.com/users/Monzey/folders/Jing/media/3de85467-cc77-4758-9487-eb1d321b97f0/2012-07-20_1251.png

Dunno. I’ll be bummed the fuck out if it’s not fixed before Gmod 13 though.

Well, the 1st of July tweet doesn’t count as it was before update 137 came out which half-fixed them. :stuck_out_tongue:

Please oh lord Garry, please fix this shit. Please.

http://content.screencast.com/users/Monzey/folders/Jing/media/9b6a440d-a4d7-43d2-84fb-60f51f72099f/2012-07-22_1214.png

TEMPORARY FIX FOR EVERYONE

It’s been found out that HTML:SetSize is causing the HTML panels to break. If you dock the HTML panel to another panel, it’ll fix it. Hacky, but a good temporary fix.



local Panel = vgui.Create( "DPanel" )
Panel:SetSize( 500, 500 )
Panel:Center()
 
local HTML = vgui.Create( "HTML", Panel )
HTML:Dock( FILL )

Oh man, I love you. Thank you so much.

Are scrollbars still acting super weird for anyone else?

Yeah I don’t think we’re actually getting a fix this week after all. :frowning:

http://www.steampowered.com/platform/update_history/index.php?skin=0&id=4000

So, it appears to still be broken and I am running the latest update.

Any ideas?

Rate me dumb, but are unique loading screens HTML screens?

Second time he tries fixing.

Still fucking broken.

All of my rage.

Click Start New Game, then on Toybox - does that show?

Toybox now works for me, just seems to be server loading screens which aren’t.

As I said on Twitter, Toybox works fine, it’s HTML panels inside of servers that don’t. They just… don’t. They load white most of the time. We’re not full of shit either, join any server that uses them and you’ll see.

What we realised is that if we dock the HTML panel to another panel it will kind of fix it, but the scrollbars won’t show up, you can still scroll with the middle mouse key but it’ll be all smudged and shit.

For your convenience, here’s a list of servers I found where the HTML panels just load up white, or if they’re using the temporary “fix” of docking it to another panel, then you’ll see either they have no scrollbar or the scrollbar isn’t there and scrolling with your mousewheel is super slow and smudgey and shit.

69.162.97.98:27015
69.162.97.99:27015
69.162.97.101:27015
50.23.229.240:27015
176.227.192.3:27015

The first three are mine and you’ll have 5-10 minutes of downloads if you pick one of those. The other ones are regular DarkRP.

Please just take the time to join one of these and see for yourself…

At least you replied to this thread which means you’re still trying to fix it, which is kind of a relief.

[editline]27th July 2012[/editline]

Okay, debugging around, with the help of KingofBeast from The D3vine. I’ll post my discoveries here.

As of now, it seems that loading ANY image in your html page will cause the bug. Removing all images is fixing it. That means loading images with CSS or using <img> or any kind of imagery altogether.

[editline]27th July 2012[/editline]

Note that this is occasional, sometimes you’ll load images and it’ll work fine too, sometimes it won’t.

Works 100% of the time if you load no image at all though.

I don’t have any images. And it’s still broken.