i keep getting errors in my gmod rp server

here’s my server.cfg

// Server.cfg Executes on maploads
// For Convars like sv_cheats 1 = on 0 = off

hostport 27015 //Port used for the Server

Hostname “rp server” // host name
rcon_password “--------” // rcon password

sv_password “” //Server Password

//DarkRP
net_maxfilesize 50
sbox_noclip 0
sbox_plpldamage 1
sbox_godmode 0
rp_showjob 1
rp_toolgun 1
rp_proppaying 1
rp_letters 1
rp_earthquakes 0
rp_maxcps 5
rp_drugpayamount 30
rp_maxdruglabs 4
rp_maxgangsters 4
rp_maxgundealers 3
rp_allowpdchief 1
rp_dm_autokick 0
sv_defaultgamemode “DarkRP”
sbox_noclip “0”
sbox_godmode “0”
sbox_plpldamage “0”
rp_toolgun “1”

//Voice Chat
sv_voiceenable 1 // Enable Voice
sv_alltalk 1 // Allow all the teams to talk to each other

// Lan
sv_lan 0 // Lol Lan

//Rates (Don’t change unless you under stand these)
sv_minrate 13000
sv_maxrate 30000
sv_minupdaterate 33
sv_maxupdaterate 67
sv_mincmdrate 33
sv_maxcmdrate 67

//Fall Damage, 1 for realistic, 0 for 10 hp
mp_falldamage 0

//How fast a Spray can be Sprayed, In seconds
decalfrequency 3

// LOGGING
sv_logbans 1
sv_stats 1
log 1 //Turn this off if you don’t like the logging in the console (L <date> then some other stuff), logs are in garrysmod/logs

//Leave off unless you want them on. (Most things that crash servers are cheats.)
sv_cheats 0

//Downloading
sv_downloadurl “http://www.thehost.com/orangebox/gmod/
sv_allowdownload 1
sv_allowupload 1
net_maxfilesize 100 //Holy shit, a command no one ever uses

“sv_lan” “0”
“maxplayers” “20”
“sbox_allownpcs” “5”
“sbox_maxprops” “20”
“sbox_maxragdolls” “0”
“sbox_maxnpcs” “0”
“sbox_maxballoons” “0”
“sbox_maxeffects” “0”
“sbox_maxdynamite” “0”
“sbox_maxlamps” “0”
“sbox_maxthrusters” “0”
“sbox_maxwheels” “4”
“sbox_godmode” “0”
“sbox_plpldamage” “1”
“sbox_playergod” “0”
“sbox_noclip” “0”
“sbox_maxhoverballs” “0”
“sbox_maxvehicles” “0”
“sbox_maxbuttons” “20”

sv_region 255
sv_timeout 65

//File for Mapcycle if you need it
mapcyclefile mapcycle.txt

//If you want something to not be executed put it like this
//sv_cheats 1
//if you put the slashes infront of something everything to the right of them is not executed

//Make sure the Bans are loaded
exec banned_user.cfg

and 2 error pictures

get this error when i type F4, also the heath is 100 thats not suppose to be in rp like is suppose to show money job etc…

this error is when i join the server

and i cant rp on my server :frowning:

i type /gundealer i become a gundealer but it my items are messed up.

Then you just did something wrong.
Do you even know how to edit things there…

Have you edited anything in the gamemode? And it seems that you’ve edited the Wire hologram, unless you’re using an outdated Wiremod or it’s just broken because of an update.

everything was running fine the first time for wire but the darkrp wasn’t when i restarted the server thats when wire messes up. I downloaded the version from garrysmod.org http://www.garrysmod.org/downloads/?a=view&id=74224

Btw, why the fuck are you making those pics white?
And 2nd.
DON"T DOWNLOAD WIRE ON GMOD.ORG!
Use the SVN version.
If you don’t know how to, search on the FaceP. forums to svn guide