I'm getting a lot of stack overflow in my corner when I shoot my custom weapons

alot of the times i cant even use the weapon! just a lua problem pops up! anyway to fix this!

it started when i got the doom 1 sweps pack and it kept doing those errors, i got rid of the doom weapons but the errors are still there! help me!

what!? no one wants to help? i cant even play the game! no weapons work!

It would be nice if you could give more details.
Screenshots would be nice too.
Hit F5 in game to take a screenshot, they turn up in garrysmod/screenshots.

ok i got screenshots
look in the corner
http://i86.servimg.com/u/f86/13/96/63/84/gm_con10.jpg

and if you need to see this my computer info (from xfire)

Manufacturer:
HP-Pavilion
Processor:
Intel® Core™2 CPU 6400 @ 2.13GHz (2 CPUs), ~2.1GHz
Memory:
2046MB RAM
Hard Drive:
314 GB
Video Card:
NVIDIA GeForce 7600 GT
Monitor:
HP w1907 Wide LCD Monitor
Sound Card:
Speakers (Realtek High Definition Audio)
Speakers/Headphones:
Keyboard:
USB Root Hub
Mouse:
USB Root Hub
Mouse Surface:
Operating System:
Windows Vista™ Home Premium (6.0, Build 6001) Service Pack 1 (6001.vistasp1_gdr.090302-1506)
Motherboard:
Computer Case:

Bad coding in one of your sweps. It’s pushing too much data onto the “stack” (Probably a loop)

This then causes errors in Sandbox’s weapon metafunctions.

then how do i fix it?

Backup your lua folder somewhere safe, then delete it.
If the problem goes away, then you have a bad SWEP in there.
Then, replace the lua folder (or, more specifically, lua/weapons), and go through it, and eliminate one file after another, until the problem goes away.

Delete one swep at a time until you find the one causing the problem :3

Or clean GMod.

I have all my downloads all still in their zip, but I think I will clean up, I dont have any BIG things in my addons

but before you go away, How can I get the wire pack, Ive been looking eveywhere!

Through SVN. Click me.

DD, your face freaks me out…

Same thing happened to me except it only affected some of my weapons. All the the standard guns work but I’m (or I was up until I read this) losing weapons, entities, vehicles, maps, and player models gradually.