KeyValues Error: LoadFromBuffer: missing..

Hi,

Whenever I start my server, I get spammed with this error (yes I’m creating a custom trail):

KeyValues Error: LoadFromBuffer: missing { in file materials/trails/decitrail.vmt

The .vmt and .vtf files are both in materials/trails and the .vmt file looks like this:


"UnlitGeneric"
{
	"$baseTexture" "trails/decitrail"
	
	"$additive" 0
	"$vertexcolor" 1
	"$vertexalpha" 1
}

Any ideas?
All replies are appreciated.

Change “UnlitGeneric” to “VertexLitGeneric” if it doesn’t work yo should refer to this :

and this:

I tried changing what you suggested; but nothing changed. Reading through all that Wiki didn’t help either.

Plus, the lol.vmt features this:


"UnlitGeneric"
{
	"$baseTexture" "trails/lol"
	
	"$additive" 0
	"$vertexcolor" 1
	"$vertexalpha" 1
}

As well as the fact that my trail is exactly the same as the lol.vtf (for testing). Thanks for your ideas though.

Any other suggestions?

Edit: I will also note that two other files are showing this buffer load error in the console.log:


KeyValues Error: LoadFromBuffer: missing { in file addons/ForceField/info.txt:

"AddonInfo"
 {
 	"name"		"ForceField"
 	"version"	"2.0"
 	"up_date"	"28/07/2007"

 	"author_name"	"Erik"
 	"author_email"	""
 	"author_url"	""

 	"info"		"Props cant but bullets can"
 	"override"	"0"
 }



KeyValues Error: LoadFromBuffer: missing { in file materials/katharsmodels/syringe_out/syringe_body.vmt:

"VertexLitGeneric"
{
	
	"$additive" 1
	"$baseTexture" "katharsmodels/syringe_out/syringe_body"
	"$envmap" "env_cubemap"
	"$envmapcontrast" "1"
	"$model" 1
	"$halflambert" 1
	"$envmapsaturation" .2
	"$envmaptint" "[ .56 .56 .56 ]"

	
}



Bump.

The error still occurs for all three files. :frowning:

Anuddar bump.

This is still happening and I can’t find a fix. Nothing I try seems to take any effect.