Linux Ububntu corrupting gamemodes?

Dedicated server Specs:

Operating System: Ubuntu 64-bit
Bandwidth: 100Mbit Unmetered
CPU: Dual Intel Xeon 5420
RAM: 8Gb
Games on Server: TF2, Garry’s Mod
Srcds Launch command: ./srcds_linux -console -game garrysmod +maxplayers 24 +map rp_downtown_v4c_v2 +gamemode darkrp -ip ... +port 27017 +host_workshop_collection ********* -authkey *****************************

OK recently my dedicated server has been messing up the lua files in darkrp. I do not know what the issue is. Whenever I do restart my server, darkrp immediately starts shooting out errors. It makes the game unplayable for everyone who joins. Here are the errors:


MODULE: util.lua         //
//  MODULE: vote.lua         //
//  end.lua                  //
// Load Complete!            //
///////////////////////////////

[ERROR] gamemodes/darkrp/gamemode/config.lua:251: '}' expected (to close '{' at line 247) near '['
  1. unknown - gamemodes/darkrp/gamemode/config.lua:0


[ERROR] gamemodes/darkrp/gamemode/config.lua:251: '}' expected (to close '{' at line 247) near '['
  1. unknown - gamemodes/darkrp/gamemode/config.lua:0

Error! Variable "$envmapcontrast" is multiply defined in material "katharsmodels/syringe_out/syringe_body"!
Corrupt shipment "Smoke Grenade": element seperate is corrupt.
Corrupt shipment "Smoke Grenade": element seperate is corrupt.

[ERROR] gamemodes/darkrp/gamemode/server/gamemode_functions.lua:931: bad argument #2 to 'Create' (number expected, got nil)
  1. Create - [C]:-1
   2. unknown - gamemodes/darkrp/gamemode/server/gamemode_functions.lua:931
    3. include - [C]:-1
     4. unknown - gamemodes/darkrp/gamemode/init.lua:104


[ERROR] gamemodes/darkrp/gamemode/server/gamemode_functions.lua:931: bad argument #2 to 'Create' (number expected, got nil)
  1. Create - [C]:-1
   2. unknown - gamemodes/darkrp/gamemode/server/gamemode_functions.lua:931
    3. include - [C]:-1
     4. unknown - gamemodes/darkrp/gamemode/init.lua:104


[ERROR] gamemodes/darkrp/gamemode/init.lua:120: attempt to index field 'DisabledModules' (a nil value)
  1. unknown - gamemodes/darkrp/gamemode/init.lua:120


[ERROR] gamemodes/darkrp/gamemode/init.lua:120: attempt to index field 'DisabledModules' (a nil value)
  1. unknown - gamemodes/darkrp/gamemode/init.lua:120

Couldn't Load Init Script: 'darkrp/gamemode/init.lua'
Couldn't Load Init Script: 'darkrp/gamemode/init.lua'
Couldn't include file 'includes/modules/glon.lua' (File not found) (<nowhere>)
Couldn't include file 'includes/modules/glon.lua' (File not found) (<nowhere>)
Skipping disabled E2 extension 'propcore', to enable run 'wire_expression2_extension_enable propcore'
Skipping disabled E2 extension 'propcore', to enable run 'wire_expression2_extension_enable propcore'
Skipping disabled E2 extension 'remoteupload', to enable run 'wire_expression2_extension_enable remoteupload'
Skipping disabled E2 extension 'remoteupload', to enable run 'wire_expression2_extension_enable remoteupload'
Skipping disabled E2 extension 'wiring', to enable run 'wire_expression2_extension_enable wiring'
Skipping disabled E2 extension 'wiring', to enable run 'wire_expression2_extension_enable wiring'
[AddCSLuaFile] Couldn't find 'effects/tooltracer/init.lua' (<nowhere>)
[AddCSLuaFile] Couldn't find 'effects/tooltracer/init.lua' (<nowhere>)
ConVarRef room_type doesn't point to an existing ConVar
Unknown command "sv_tags"
Unknown command "sv_tags"
Executing dedicated server config file server.cfg
Using map cycle file 'mapcycle.txt'.  ('cfg/mapcycle.txt' was not found.)
Couldn't find any entities named downtown_shopstorefront01bglass, which point_template respawn_downtown_shopstorefront01 is specifying.
Precache called on a point_template that has no templates: respawn_downtown_shopstorefront01
Couldn't find any entities named downtown_shopstorefront01bglass, which point_template respawn_downtown_shopstorefront01 is specifying.
Nav File is wrong or something (1)
Initializing Steam libraries for secure Internet server
[S_API FAIL] SteamAPI_Init() failed; SteamAPI_IsSteamRunning() failed.


I could try and fix these files it says are not being found, but this is not a sane issue. If this keeps happening it will become extremely tedious work to regulate my server. I have gone through each addon I have installed on the server and tested each one out. None of the addons I have installed should be conflicting with darkrp.

I am also having some other errors:


[S_API FAIL] SteamAPI_Init() failed; SteamAPI_IsSteamRunning() failed.

configstore.cpp (1257) : Assertion Failed: Saving local config store failed during shutdown
Assert( Assertion Failed: Saving local config store failed during shutdown ):/home/buildbot/buildslave_steam/steam_rel_client_linux/build/src/clientdll/configstore.cpp:1257

Uploading dump (in-process) [proxy '']
/tmp/dumps/assert_20130628011516_1.dmp
success = no
error:  HTTP response code said error
configstore.cpp (101) : Assertion Failed: ConfigStore (InstallConfigStore) is dirty, and being destroyed, we're discarding data
Unknown command "cl_cmdrate"
Unknown command "cl_updaterate"
Unknown command "rate"

When I ran “-debug” with the launch and it gave me this:


----------------------------------------------
CRASH: Fri Jun 28 00:46:25 CDT 2013
Start Line: ./srcds_linux -console -game garrysmod +maxplayers 24 +map rp_downtown_v4c_v2 +gamemode darkrp -ip **.***.***.** +port 27017 -debug +host_workshop_collection ********* -authkey *****************************
[New LWP 9354]
[New LWP 9356]
[New LWP 9355]
#0  0xe925e586 in ?? ()
End of Source crash report
----------------------------------------------


I have the .dmp file if someone needs to look at it.