Login button not working ? ?_?

I was trying to log in get back in game and the log in button does not work for me … idk what happen
Any help?

Best Regards
icanfish

I have the same issue, here is what Chrome console shows when clicking the login button.


Object {status: "ok", result: Array[262]}
 playrust.com/:41
[API] /api/user/login/ playrust.com/:40
Rust API call success! playrust.com/:41
Object {status: "error", reason: "user not found", parameter: "", niceerror: "Wrong username or password"} playrust.com/:41 //The account does actually exist.
Login failed playrust.com/:66
ReferenceError: user is not defined
    at http://playrust.com/client/js/:66:42
    at http://playrust.com/client/js/:42:16
    at http://cdnjs.cloudflare.com/ajax/libs/angular.js/1.0.3/angular.min.js:92:307
    at i (http://cdnjs.cloudflare.com/ajax/libs/angular.js/1.0.3/angular.min.js:76:119)
    at http://cdnjs.cloudflare.com/ajax/libs/angular.js/1.0.3/angular.min.js:76:352
    at Object.e.$eval (http://cdnjs.cloudflare.com/ajax/libs/angular.js/1.0.3/angular.min.js:86:310)
    at Object.e.$digest (http://cdnjs.cloudflare.com/ajax/libs/angular.js/1.0.3/angular.min.js:84:198)
    at Object.e.$apply (http://cdnjs.cloudflare.com/ajax/libs/angular.js/1.0.3/angular.min.js:86:469)
    at e (http://cdnjs.cloudflare.com/ajax/libs/angular.js/1.0.3/angular.min.js:93:38)
    at n (http://cdnjs.cloudflare.com/ajax/libs/angular.js/1.0.3/angular.min.js:96:123) angular.min.js:60
[API] /api/user/active/ playrust.com/:40
Rust API call success! playrust.com/:41
Object {status: "ok", result: Array[262]}
 playrust.com/:41
[API] /api/user/active/ 

EDIT: Oh whatever, it worked after a few try.

You kept taping login or refresh and try again ?

No, I actually typed in the correct password.

Well Im typing every thing correct and nothing, and even if I write something in any of the boxes do nothing… strange

[editline]19th June 2013[/editline]

Never Freakin Mind !! God dam it … Just Forget it xD

[editline]19th June 2013[/editline]

It’s Sorted

How did you fix it? I can’t?

ah forget it, servers are down or something now.

You probably mistyped you password/e-mail.It will work once you write everything correctly.