low ping but lags!

i open Dedicated Server and to everyone have ping 50 but if on the server more then 2 people the lags sterts and to everyone had ping 50.
what i need to do? the server on linux.

the confing:

log on

hostname “Gmen’s Server”
sv_region 6
sv_lan 0
sv_logbans 0
sv_logecho 0
sv_logfile 1
sv_log_onefile 0
sv_noclipspeed 5
sv_noclipaccelerate 5

sbox_allownpcs 1
sbox_godmode 0
sbox_plpldamage 0
sbox_playergod 0
sbox_noclip 1

sbox_maxprops 200
sbox_maxragdolls 10
sbox_maxnpcs 5
sbox_maxballoons 20
sbox_maxeffects 10
sbox_maxdynamite 15
sbox_maxlamps 30
sbox_maxthrusters 50
sbox_maxwheels 50
sbox_maxhoverballs 20
sbox_maxvehicles 10
sbox_maxbuttons 40
sbox_maxsents 20
sbox_maxemitters 5
sbox_maxspawners 10
sbox_maxturrets 20

net_maxfilesize 150

sv_minrate 0
sv_maxrate 20000
decalfrequency 10
sv_maxupdaterate 66
sv_minupdaterate 10
-tickrate 100
sv_cheats 0
fps_max 500
sv_stats 0
sv_minrcmdrate 0
sv_maxcmdrate 80

Don’t set the tickrate to 100 as it can cause problems.

to do it 66?

33 or 66, yeah.

Either the server box is slow, or your looking at the scoreboard ping, scoreboard almost ALWAYS says the wrong ping, look at the net_graph ping instead

THE SERVER ITS STRONG, BEFORE GMOD HE RUN TF2.
and the fing is from net_graph 3.

The server is a SandBox? If so, don’t run higher then the default 33. Why would you need 66 tick in GMOD anyway? And the props moving around would just use more resources and most likely crash the server more easily.

Ping has barely anything to do with lag. Your ping is just your latency to the server, and the other clients. Your server setup is probably incorrect.