lua/includes/init.lua is messing up my gamemode

hello, the file “lua/includes/init.lua” is fucking up my cider based gamemode, i have no idea how to fix this because it does not show any errors.

/*---------------------------------------------------------
    Non-Module includes
---------------------------------------------------------*/

include ( "compat.lua" )		// Backwards Compatibility
include ( "util.lua" )			// Misc Utilities	
include ( "util/sql.lua" )		// Include sql here so it's 
								// available at loadtime to modules.

/*---------------------------------------------------------
    Shared Modules
---------------------------------------------------------*/

require ( "concommand" )		// Console Commands
require ( "saverestore" )		// Save/Restore
require ( "gamemode" )			// Gamemode manager
require ( "weapons" )			// SWEP manager
require ( "hook" )				// Gamemode hooks
require ( "timer" )				// Timer manager
require ( "schedule" )			// Schedule manager
require ( "scripted_ents" )		// Scripted Entities
require ( "player_manager" )	// Player models manager
require ( "numpad" )
require ( "team" )
require ( "undo" )
require ( "cleanup" )
require ( "duplicator" )
require ( "constraint" )
require ( "construct" )	
require ( "filex" )
require ( "vehicles" )
require ( "usermessage" )
require ( "list" )
require ( "cvars" )
require ( "http" )
require ( "datastream" )

/*---------------------------------------------------------
    Serverside only modules
---------------------------------------------------------*/

if ( SERVER ) then

	require ( "server_settings" )
	require ( "ai_schedule" )
	require ( "ai_task" )
	include( "util/entity_creation_helpers.lua" )

end


/*---------------------------------------------------------
    Clientside only modules
---------------------------------------------------------*/

if ( CLIENT ) then

	require ( "draw" )			// 2D Draw library
	require ( "markup" )		// Text markup library
	require ( "effects" )
	require ( "killicon" )
	require ( "spawnmenu" )
	require ( "controlpanel" )
	require ( "presets" )
	require ( "cookie" )
	
	include( "util/model_database.lua" )	// Store information on models as they're loaded
	include( "util/vgui_showlayout.lua" ) 	// VGUI Performance Debug
	include( "util/tooltips.lua" )	
	include( "util/client.lua" )

end


/*---------------------------------------------------------
    Shared utils
---------------------------------------------------------*/



/*---------------------------------------------------------
    Print version information to the console
---------------------------------------------------------*/

Msg( "Lua initialized (" .. _VERSION .. ")
" )


if ( SERVER ) then

	concommand.Add( "+numpad", CC_NumpadOn )
	concommand.Add( "-numpad", CC_NumpadOff )
	
end

and this is the part that is fucking it all up

require ( "concommand" )		// Console Commands
require ( "saverestore" )		// Save/Restore
require ( "gamemode" )			// Gamemode manager
require ( "weapons" )			// SWEP manager
require ( "hook" )				// Gamemode hooks
require ( "timer" )				// Timer manager
require ( "schedule" )			// Schedule manager
require ( "scripted_ents" )		// Scripted Entities
require ( "player_manager" )	// Player models manager
require ( "numpad" )
require ( "team" )
require ( "undo" )
require ( "cleanup" )
require ( "duplicator" )
require ( "constraint" )
require ( "construct" )	
require ( "filex" )
require ( "vehicles" )
require ( "usermessage" )
require ( "list" )
require ( "cvars" )
require ( "http" )
require ( "datastream" )

Looks fine to me

this is my log


Mounting hl2.. OK
Mounting ep2.. Failed
Mounting tf.. Failed
Mounting cstrike.. OK
Mounting dod.. OK
Mounting episodic.. Failed
Mounting hl2mp.. Failed
Mounting portal.. Failed
Mounting lostcoast.. Failed
Mounting hl1.. Failed
Mounting hl1mp.. Failed
Mounting zeno_clash.. Failed
KeyValues Error: RecursiveLoadFromBuffer:  got EOF instead of keyname in file scripts/sounds/dod_game_sounds_weapons.txt
Weapon_lolt.WorldReload, (*Weapon_Colt.WorldReload*), (*wave*), (*rndwave*), 
Garry's Mod server.dll Build #093 [Aug  3 2010 13:04:54]
maxplayers set to 32
Unknown command "sv_allow_wait_command"
maxplayers set to 32
Network: IP 69.197.188.124, mode MP, dedicated Yes, ports 27015 SV / 27005 CL
SOLID_VPHYSICS static prop with no vphysics model! (models/props/cs_office/ladder1.mdl)
SOLID_VPHYSICS static prop with no vphysics model! (models/props_lab/corkboard001.mdl)
Lua initialized (Lua 5.1)
Registering gamemode 'Sandbox' derived from 'base'
Registering gamemode 'WW2RPScript' derived from 'Sandbox'
ScriptEnforce is disabled
Compressing lua files into data pack..
Skipped. Datapack exists.
Executing dedicated server config file
Attempted to create unknown entity type info_ladder!
Can't init info_ladder
Attempted to create unknown entity type info_ladder!
Can't init info_ladder
Attempted to create unknown entity type info_ladder!
Can't init info_ladder
Attempted to create un

can a addon cause this?

No, the update caused this, how did you even get the idea of init.lua