Lua script not loading.

I got a physics script that increases the max allowed speed. But I cannot get the script to load. Before there was a small error in the script I fixed that and it loaded but now it wont load at all wont even find the script


local MaxVelocity = CreateConVar( "phys_maxvelocity", "4000", bit.bor(FCVAR_NOTIFY, FCVAR_ARCHIVE, FCVAR_GAMEDLL) );
local MaxAngularVelocity = CreateConVar( "phys_maxangularvelocity", "3600", bit.bor(FCVAR_NOTIFY, FCVAR_ARCHIVE, FCVAR_GAMEDLL) );
local GravityX = CreateConVar( "phys_gravity_x", "0", bit.bor(FCVAR_NOTIFY, FCVAR_GAMEDLL) );
local GravityY = CreateConVar( "phys_gravity_y", "0", bit.bor(FCVAR_NOTIFY, FCVAR_GAMEDLL) );
local GravityZ = CreateConVar( "phys_gravity_z", "-600", bit.bor(FCVAR_NOTIFY, FCVAR_GAMEDLL) );
local CollisionsPerObjectPerTimestep = CreateConVar( "phys_collisions_object_timestep", "10", bit.bor(FCVAR_NOTIFY, FCVAR_GAMEDLL) );
local CollisionsPerTimestep = CreateConVar( "phys_collisions_timestep", "250", bit.bor(FCVAR_NOTIFY, FCVAR_GAMEDLL) );
local MinFrictionMass = CreateConVar( "phys_minfrictionmass", "10", bit.bor(FCVAR_NOTIFY, FCVAR_GAMEDLL) );
local MaxFrictionMass = CreateConVar( "phys_maxfrictionmass", "2500", bit.bor(FCVAR_NOTIFY, FCVAR_GAMEDLL) );
local AirDensity = CreateConVar( "phys_airdensity", "2", bit.bor(FCVAR_NOTIFY, FCVAR_GAMEDLL) );
 
/*------------------------------------
    UpdatePerformanceSettings()
------------------------------------*/
local function UpdatePerformanceSettings()
 
    local settings = physenv.GetPerformanceSettings();
 
    settings.MaxVelocity = MaxVelocity:GetFloat();
    settings.MaxAngularVelocity = MaxAngularVelocity:GetFloat();
    settings.MinFrictionMass = MinFrictionMass:GetFloat();
    settings.MaxFrictionMass = MaxFrictionMass:GetFloat();
    settings.MaxCollisionsPerObjectPerTimestep = CollisionsPerObjectPerTimestep:GetInt();
    settings.MaxCollisionChecksPerTimestep = CollisionsPerTimestep:GetInt();
 
    physenv.SetPerformanceSettings( settings );
 
end
 
/*------------------------------------
    UpdateGravity()
------------------------------------*/
local function UpdateGravity()
 
    physenv.SetGravity( Vector( GravityX:GetFloat(), GravityY:GetFloat(), GravityZ:GetFloat() ) );
     
end
 
/*------------------------------------
    UpdateAirDensity()
------------------------------------*/
local function UpdateAirDensity()
 
    physenv.SetAirDensity( AirDensity:GetFloat() );
     
end
 
/*------------------------------------
    InitPostEntity()
------------------------------------*/
local function InitPostEntity()
 
    UpdatePerformanceSettings();
    UpdateGravity();
    UpdateAirDensity();
 
end
hook.Add( "InitPostEntity", "PhysicsSettingsStartup", InitPostEntity );
 
// watch for changes on these convars
cvars.AddChangeCallback( "phys_maxvelocity", UpdatePerformanceSettings );
cvars.AddChangeCallback( "phys_maxangularvelocity", UpdatePerformanceSettings );
cvars.AddChangeCallback( "phys_collisions_object_timestep", UpdatePerformanceSettings );
cvars.AddChangeCallback( "phys_collisions_timestep", UpdatePerformanceSettings );
cvars.AddChangeCallback( "phys_minfrictionmass", UpdatePerformanceSettings );
cvars.AddChangeCallback( "phys_maxfrictionmass", UpdatePerformanceSettings );
cvars.AddChangeCallback( "phys_gravity_x", UpdateGravity );
cvars.AddChangeCallback( "phys_gravity_y", UpdateGravity );
cvars.AddChangeCallback( "phys_gravity_z", UpdateGravity );
cvars.AddChangeCallback( "phys_airdensity", UpdateAirDensity );

Was banned for a post I accidentally made
So --Bump-- I really need to get this script working

Where is the file path?

Lua/autorun/“File”

Also tried

Lua/autorun/server/“File”

I presume you have added a print() to see if it runs.

I know this sounds a bit obvious, but have you tried just restarting your server a few times? It sounds silly I know, but this happend to me and all I did was restarted a few times. I guess you could also try this in your server console: lua_reloadents

You’ll most probably have to see if the file is running, by printing someting identifiable. If it runs, that means the file is running.

Is the file a .lua file? You might not have extensions enabled so it’ll be a text file.

I have it as a lua file, I have restarted the server alot since I installed it and it has something built into the script that will show in console and chat that it changed everything it needed to, I tried loading the lua script manually doesn’t even find it, when I first got it there was an error, I fixed error then reloaded the script it loaded once then never loaded again.